AcasăPoliticaConvingerea lui Rareș Bogdan: Ciucă va fi 100% președintele României/Ce spune despre...

Convingerea lui Rareș Bogdan: Ciucă va fi 100% președintele României/Ce spune despre Ciolacu – VIDEO

(sursa foto: Rares Bogdan/Facebook)

Europarlamentarul PNL se arată convins că Nicolae Ciucă, liderul liberalilor și actualul președinte al Senatului, va ajunge în fotoliul de șef al statului.

Europarlamentarul liberal Rareș Bogdan spune, despre Nicolae Ciucă, liderul PNL, că va fi „100%” președintele României.

Declarația acestuia a venit luni seară, la câteva ore după ce, răspunzând unei întrebări de la presă, cu privire la o eventuală candidatură la prezidențiale, liderul PNL Nicolae Ciucă spunea scurt: „dacă partidul va solicita acest lucru, partidul este suveran în astfel de situaţii şi voi proceda ca atare”.

CITIȚI ȘI: Cacealmaua lui Iohannis: Comisia Europeană, nu NATO!

Ciolacu și Ciucă, vitezomani pe contrasens

Rareș Bogdan: PNL va da președintele României

„PNL va da președintele României. Deocamdată nu am vorbit de negocieri pentru președinte, e o funcție care nu poate fi negociată la o masă și trebuie discutată o opțiune și o strategie după alegerile europarlamentare”, a spus Rareș Bogdan, luni seară, la Digi24.

Europarlamentarul liberal a adăugat că Ciucă va fi „100% președintele României”.

Ce spune despre Ciolacu: „E la mare distanță”

„E un om foarte echilibrat, rațional, cu mult bun simț. Eu spun că e cel mai potrivit. Ca președinte al României, datorită echilibrului, raționalității și modului în care ține echilibru într-o coaliție cu tensiuni uriașe.

Faptul că a ținut această coaliție, faptul că a reușit să ne convingă că este important să ne gândim la stabilitatea României într-un context mai intempestiv, cred că e cel mai potrivit pentru a asigura echilibrul României, care are în primul rând nevoie de stabilitate”, a susținut Bogdan, referindu-se la șeful său de partid.

Întrebat dacă Ciucă e mai bun pentru această funcție decât Marcel Ciolacu, liderul PSD, prim-vicepreședintele PNL a răspuns: „E la mare distanță, e mai bun ca oricare dintre candidați”.

author avatar
Andrei Coman
199 afisari

17 COMENTARII

  1. A apărut vidanjorul!…închideți televizoarele ca să nu vă umple de dejectii casele…!

  2. Și eu cred la fel. Daca americanii le impun asta serviciilor din colonie, pionii o rezolva cu metode consacrate (e „crescut” un „iepure” penibil/”extremist” pentru turul doi, apoi poporul prost alege „raul mai mic”).

  3. Papagalul ăsta, se crede oracol, uită ca papagalii doar repetă ce aud pe ici-colo. Când te rulezi,nene, vezi ca gură ti- e plină de cla buci.

  4. Pentru noi, prostimea, chiar nu are importanta. Ce putem „alege” cica, intre un slugoi lingator de clanțe la ambasade ciolacu si alt lingator de clanțe la ambasade ciuca??? Poate alt viitor lingator de clanțe la ambasade, Simion. Vai de noi…

  5. Secret de Stat : Ciuca a avut si are – nu se vindeca niciodata Autism ( Asperger typ ) – adica vorbeste cu greutate teme de rationament si transpira cand se concentreaza . Fisa lui medicala din satul diljean a disparut din fisieru dispensarului . Medicul de la dispensar din anii 70 a trecut inlumea dreptiöor .
    La scoala de ofiteri din Sibiu a fost unul dintre cei mai prosti la analiza – statea in ultima banca si de abea vorbea .
    A fost trecut de mila – Ro. socialista avea nevoie de Cadre de ” nadejde „.
    Politica lui de sclavie – el o considera o Mandrie – si de tradator este o virtute ptr. el .
    A dat Miliarde de Euro la Americani pe chitante si ruginituri . A dat din Bugetul Ro . n-a dat de la el din ograda de la tara a lui ma -sa sau ta-su . Vomitisme si iar Vomitisme cand vad mincinosii politicii romanesti .

  6. Nu-i asa ” Nationalule ” ca adevarul este singurul lucru din Lume in care oamenii nu cred , ptr.ca deranjeaza ,adica decapiteaza Mincinosii .
    Cenzurati- „o ” si pe asta .

  7. Ăsta trebuie întrebat, votul românilor mai contează,asta este PNL democratic?, de unde știe fripturistul că o să fie

  8. Asa au hotarat stapanii? Pai atunci de ce se mai fac sondaje? Sa nu se mai organizeze nici alegeri; se face putina economie.

  9. In 1946 Gh Dej ii spune lui Stalin -tovarase nu avem cum sa castigam alegerile !,Stalin ii da o replica care e actuala si dupa 78 de ani !”Mai Gheorge nu conteaza cine si ce voteaza ,conteaza cine numara !!!!!!!!!, ce exemplu de hotie politica vreti ?,cand istoria se repeta in Romania si azi !!,DIN 1990 PANA AZI S_A SIMULAT ASA ZISA DEMOCRATIE ,S-A VOTAT ASA CUM MERG OILE LA STRUNGA ,IAR REZULTATELE SE TRANSMIT DE LA JUDETE LA COMISIA CENTRALA DE STS (serviciul de telecomunicatii speciale ) parte a SRI ,NU suntem instare sa
    facem niste adunari a rezultatelor pe judete ??? atat suntem de redusi mintal ??,ii lasam pe securisti sa decida ei ce si cum primesc ordine ??.
    DE CAT TEMBELISM ESTE INSTARE ACEST POPOR !!!!,COMPORTAMENTUL DE TURMA DATA LA STRUNGA SAU MANATA LA ABATOR ASTA AM AJUNS.
    CAND MEDIOCRITATILE ,REPETENTII,DERBEDEII ,LEPRELE SI CURVELE AU NAVALIT IN POLITICA ,CAND IMPOSTURA SI IRESPONSABILITATEA A DAT NAVALA IN ADMINISTRATIE
    S-A ALES PRAFUL SI PULBEREA DE AVEREA TARII ,DE SUVERANITATE ,DE SIGURANTA ACESTEI NATII,TRADAREA ,LICHELISMUL SUNT TRASATURILE DE BAZA ALE ACESTOR SCURSURI DE LA PUTERA CARE ISI DISPUTA ACUM PENTRU ALTI 4 ANI LOCUL LA CIOLAN.

  10. 2 sandramale ordinare,fosti pioneri si utecisti dati afara din organizatii,
    erau scarbele liceelor si prostalaii la tabla.aveau 4 la purtare.gunoaie.
    2 urati,2 strambi la mecla locul lor.spitalul de nebuni,hoti,curvari de dame si idei.
    regimul zat capitalist este compus din.hoti,nebuni,drogati,criminali,vezi razboaiele locale=53
    cei 2 sifilis-tociti au averi furate ascunse in astralia.golanul rariste,are un var-de tata securist-acolo
    io sunt zoltan din cluj.am fost colegi de clasa.era prostul clasei.lua numai note de 3-5
    la sport,era mamelucul-gras,se pisa pe el.tac-su,a venit in uniforma albastra.sa ne bata.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger