AcasăPoliticaConvingerea lui Ciolacu: Experienţa lui Greblă o să asigure independenţa la AEP

Convingerea lui Ciolacu: Experienţa lui Greblă o să asigure independenţa la AEP

sursa foto: Facebook/Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu, președintele Camerei Deputaților și al PSD-ului, s-a declarat convins că Toni Greblă – actualul prefect al Capitalei, susținut de social-democrați pentru șefia Autorității Electorale Permanente (AEP), va asigura independența instituției, inclusiv în anul electoral ce vine, 2024.

Răspunzând întrebărilor presei, acesta a spus că „nu este niciun blocaj” la AEP. Mai mult, a anunțat că votul pentru șefia acestei instituții ar putea fi dat în două săptămâni.

„Domnul Toni Greblă a fost judecător la Curtea Constituțională. Putem să îi aducem multe. Cu toţii avem un trecut. O să fie vot pe AEP. Cred că nu va fi mâine, va fi peste două săptămâni. (…) Repet, preşedintele AEP nu îl discutăm politic şi nu îl împărţim politic între PSD şi PNL. A existat o procedură în Parlament unde s-au depus anumite dosare. Unele au fost acceptate. Sunt ferm convins că experienţa domnului Greblă o să asigure independenţa la AEP”, a precizat Marcel Ciolacu, luni seară, la Parlament.

Ce spune despre funcția lui Mitulețu

Întrebat cum vede faptul că fostul şef al AEP Constantin Mitulețu-Buică este acum secretarul general al aceleiaşi instituţii, liderul PSD a răspuns: „Nu îmi cereţi să încalc legea sau să fac un abuz în serviciu de dorinţa dacă este normal sau anormal”.

„Domnul Mituleţu a câştigat un concurs de secretar general. Nu am în atribuţiile mele la Cameră nici să îl schimb pe domnul Mituleţu, nici să schimb organizarea… Dânsul, înainte să fie preşedinte al AEP, a fost secretar general”, a mai spus liderul PSD.

author avatar
Andrei Coman
212 afisari

5 COMENTARII

  1. Nici o experienta nu va asigura independenta. Ce institutie din colonie este independenta? Daca tara este subjugata, cum sa fie institutiile ei libere. Bate campii Ciolacu.

  2. si sts este independent , am vazut in 2009 cand cu 7 milioane de voturi impotriva a iesit tot basescu .

  3. -tzuikah sau palinka,
    asta e intrebarea?
    (maxtor nu crede in „alegeri libere,democratice”
    pentru ca nu crede in „democratie”)

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger