AcasăPoliticaContre în PNL privind numirea lui Dan Vîlceanu la Finanțe. Scandal monstruos...

Contre în PNL privind numirea lui Dan Vîlceanu la Finanțe. Scandal monstruos între Florin Cîțu și Ludovic Orban

ludovic orbanContre în PNL privind numirea lui Dan Vîlceanu la Finanțe. Scandal monstruos între Florin Cîțu și Ludovic Orban

Florin Cîţu a anunţat, marți seară, după întâlnirea de la Vila Lac cu mai mulţi lideri ai partidului care îl susţin la preşedinţia PNL, că au convocat o şedinţă a Biroului Politic Naţional al partidului pentru validarea lui Dan Vîlceanu ca propunere pentru funcţia de ministru al Finanţelor.

Dan Vîlceanu va fi validat miercuri pentru poziția de ministru de Finanțe, deși acesta nu este agreat de președintele partidului Ludovic Orban. Acesta este președintele PNL Gorj și cel mai apropiat colaborator al premierului. Liberalul îi atribuie direct lui Ludovic Orban responsabilitatea pentru apariția informației despre faptul că Florin Cîțu a condus sub influența alcoolului în SUA acum 20 de ani.

„Miercuri, pentru că suntem responsabili, am convocat un BPN pentru a numi ministrul Finanţelor Publice. Trebuie să ne concentrăm pe guvernare, urmează rectificarea bugetară, alocări de resurse importante în economie, aşa cum am obişnuit, eficient”, a declarat Florin Cîţu, la finalul întâlnirii de la Vila Lac, conform Agerpres.

Orban se opune convocării BPN

Florin Cîţu a susţinut că toate procedurile au fost respectate, după ce a fost întrebat despre faptul că preşedintele PNL, Ludovic Orban, a reproşat că a fost convocată „din scurt” această şedinţă a BPN şi că a aflat „dintr-un sms” despre reuniune.

„Mâine avem un BPN, convocat de această echipă şi mâine vom demonstra că avem majoritatea necesară”, a mai spus Cîţu. În replică, preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat că aşteaptă documentul de convocare.

Anterior, preşedintele PNL, Ludovic Orban, declara că a aflat de şedinţa BPN dintr-un sms. „Am primit şi eu un SMS de convocare a BNP în urmă cu un sfert de oră”, a declarat Ludovic Orban pentru Adevărul.ro. Şeful PNL a precizat că ar fi vrut să aibă o discuţie în prealabil, până la un eventual vot dat într-un for statutar pentru Vîlceanu. „Să vedem şi documentul de convocare. Nu poţi doar să trimiţi un SMS”, a mai precizat Orban.

author avatar
Andreea Vlad
389 afisari

3 COMENTARII

  1. De 8 luni se lupta pentru sefia PNL, ,,crestere economica de 13,6%”, salarii si pensii inghetate, majorari de preturi, inflatie ascendenta si ei afirma ca a crescut nivelul de trai !? Somn usor romani !

  2. Cand iresponsabili ne conduc, tara se duce puternic in jos
    JOS PNL ! Ne-am saturat de incompetenta voastra !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger