AcasăPoliticaConsilierul „trădător” din USR PLUS, recompensat cum se cuvine de Mihai Chirica....

Consilierul „trădător” din USR PLUS, recompensat cum se cuvine de Mihai Chirica. A primit o funcţie de frunte!

cezar-baciuConsilierul „trădător” din USR PLUS, recompensat cum se cuvine de Mihai Chirica. A primit o funcţie de frunte!

Consilierul USR PLUS Cezar Baciu, care a încălcat linia partidului şi a votat bugetul local, a fost ales luni viceprimar al municipiului, cu sprijinul PNL, în cealaltă funcţie de viceprimar fiind ales liberalul Daniel Juravle.

PNL a introdus proiectul alegerii celor doi viceprimari ai Iaşiului pe ordinea de zi a şedinţei de luni a Consiliului Local după ce a reuşit să formeze o majoritate, alături de PMP şi de consilierul Cezar Baciu, ales în septembrie 2020 pe listele USR PLUS.

Cezar Baciu, dat afară din partid

„Trădătorul” a fost dat afară din partid, însă a contestat decizia, iar până la o hotărâre definitivă a instanței, rămâne consilier local. Cezar Baciu a votat proiectul de buget local în urmă cu o lună, încălcând linia stabilită de USR PLUS. El a contribuit atunci decisiv la trecerea proiectului.

Consiliul Local al municipiului Iași i-a ales luni pe Daniel Juravle (PNL) și Cezar Baciu (USR-PLUS) în funcțiile de viceprimari.

Alianța de guvernare PNL – USR-PLUS este de astăzi funcțională și la Iași. Timp de prea multe luni, anumite persoane, cu agendă politică personală, au vrut să pună frână dezvoltării Iașului. Alături de consilierii locali responsabili, de la PNL, PMP și USR-PLUS, am reușit configurarea unei majorități politice stabile și responsabile”, a spus primarul Iașiului, Mihai Chirica.

Primarul Mihai Chirica a declarat că din acest moment raţiunea ar trebui să domine din ce în ce mai mult şi că este o necesitate capacitatea de a construi.

De astăzi începe greul pentru cei doi viceprimari”, a mai afirmat primarul Mihai Chirica.

author avatar
Andrei Ștefan
203 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger