AcasăPoliticaUPDATE/ BOMBĂ în sistem! PSD a acceptat: vot pentru impozitarea pensiilor speciale...

UPDATE/ BOMBĂ în sistem! PSD a acceptat: vot pentru impozitarea pensiilor speciale cu 85%! LIVE VIDEO

Acuze peste acuze, după ce inițiativa ”Fără penali în funcții publice” s-a împotmolit la Senat - VIDEO (sursa foto. Facebook)

Impozitarea pensiilor speciale, un subiect care a generat ample discuții în spațiul public în ultima perioadă, a fost tranșată, miercuri, la Parlament.

UPDATE: Plenul Camerei a dat undă verde proiectului de lege ce vizează impozitarea pensiilor speciale. Au fost 307 voturi pentru și doua unul împotrivă.

Astfel, pensiile speciale care depășesc 2.000 de lei vor fi impozitate cu 10%, iar cele care trec de pragul a 7.000 de lei, cu 85%.


Deja dezbaterile pe această temă sunt în plină desfășurare, atât PSD-ul, cât și PNL-ul anunțând că susțin impozitarea acestor pensii. „Fapte, nu povesti! Mergem pana la capăt cu impozitarea pensiilor speciale!”, sună mesajul transmis de deputatul PNL Florin Roman, cât să fie clar pentru toată lumea cum se poziționează liberalii.

„PSD a propus și vom vota astăzi în Parlament impozitarea drastică a pensiilor speciale! Cu 85%! Toate pensiile din România trebuie aduse la un nivel decent, comparabil cu cele din sistemul public. Acești bani trebuie să se ducă obligatoriu către alocații și pensii și nu în buzunarele clientelei politice a PNL!”, a ales să sublinieze și Marcel Ciolacu, liderul interimar al PSD și totodată președintele Camerei, înaintea votului decisiv.

În comisiile de specialitate, proiectul de lege privind impozitarea cu 85% a tuturor pensiilor speciale a primit raport favorabil. Decisiv este votul în plenul Camerei.

sursa foto: Facebook

435 afisari

1 COMENTARIU

  1. E o lege care aduce echitate atunci cand un tanar ia 1500 roni si un pensionar 700.Si mai aduce jumate de miliard la buget.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger