AcasăPoliticaCongresul PNL. Rareș Bogdan e convins de victoria lui Florin Cîțu: „Va...

Congresul PNL. Rareș Bogdan e convins de victoria lui Florin Cîțu: „Va câștiga această competiție”

Rares BogdanCongresul PNL. Rareș Bogdan e convins de victoria lui Florin Cîțu: „Va câștiga această competiție”

Se ascut săbiile în PNL înainte de congres. Susţinătorii lui Florin Cîţu fac pledoarie rând pe rând în fața Centrului Romexpo, acolo unde urmează să se aleagă nou lider liberal.

Prim-vicepreședintele PNL – Rareș Bogdan a venit sâmbătă la Romexpo, la Congresul PNL, cu măști pentru jurnaliști. El a transmis un mesaj de susținere pentru preferatul său, premierul Florin Cîțu.

„Va fi aleasă conducerea pentru 4 ani de zile, o conducere a lui Florin Cîțu, care va câștiga această competiție”, a spus Rareș Bogdan înaintea Congresului PNL.

Întrebat despre tentativele de fraudare a votului, prim-vicepreședintele PNL a spus: „Votul este secret potrivit statutului PNL. Nu se poate așa ceva, la PNL nu există așa ceva, fiecare votează cum îi dictează conștiința. Președintele Iohannis este un om care este echidistant, este un om care va da un mesaj de pace, nu se implică în campania PNL, dar își dorește să continue parteneriatul cu premierul”. 

Provocare pentru Dacian Cioloș

Rareș Bogdan i-a lansat și o provocare lui Dacian Cioloș, co-președinte USR PLUS.

„Îi lansez o provocare lui Dacian Cioloș, am înțeles că își dorește o funcție de ministru. Dacă intră în cabinerul lui Florin Cîțu, eu voi părăsi funcția extrem de importantă de la Bruxelles și voi intra și eu în guvern. Consider că în următorii ani guvernarea trebuie să fie de dreapta, în jurul lui Florin Cîțu”, a mai spus Rareș Bogdan.

Acesta a spus că PNL are o șansă imensă de a demonstra că poate implementa un program puternic de guvernare, inclusiv cu ajutorul PNRR, care va fi semnat luni, apreciind că partidul poate reveni în sondaje la „34%”.

author avatar
Andreea Vlad
225 afisari

5 COMENTARII

  1. Rares Bogdan tràieste în Bogdania stratosfericà ! Vine Ciolos în Guvern , vin si eu ! Pentru Rares Guvernul este o budà unde poti ontra cînd vreisi cum vrei ! Si el este eurodeputat ! ce sà ne mai miràm? Ati vàzut cà Florin are costum de aceeasi culoare cu Idolul ? Ai eice clonat ! Si Rares Bogdan vorbeste cu superlative de cel clonat în costum ! De o loialitate absolutà , Rares ! Iatà echipa care se vrea un deceniu la cîrma tàrii ! Ati înnebunit ?

  2. Vezi ba ca motorul ue cica adica germania tocmai schimba macazul mai mult ca sigur maine spre social dem asa ca protectia de acolo pt liberali se cam clatina.Mai bine da te pe culinare cu ciuperci!!!

  3. Vai mama lor, cu partidul lor, o sa iasa romanii in strada, ca nu se va mai putea traii in Romania, cu hotii astia

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger