AcasăPoliticaCongresul PNL 2021. Orban vs. Cîţu. Protest la Romexpo, cu manele, crose...

Congresul PNL 2021. Orban vs. Cîţu. Protest la Romexpo, cu manele, crose de golf şi ciolan! (VIDEO)

pnl protestCongresul PNL 2021. Orban vs. Cîţu. Protest la Romexpo, cu manele, crose de golf şi ciolan!

Astăzi, 25 septembrie, liberalii s-au reunit în congres pentru a alege noul președinte al PNL. Bătălia se dă între actualul lider – Ludovic Orban şi premierul Florin Cîţu. Congresul PNL 2021 are loc la Romexpo.

Zeci de oameni s-au adunat, sâmbătă dimineață, în fața Romexpo, acolo unde are lor Congresul PNL, pentru a manifesta împotriva actualei guvernări.

Lupta din PNL, o „ciolaniadă”?

Oamenii au pus manele, aluzie la fotografia de la New York a președintelui Klaus Iohannis cu un manelist, au adus crose de golf, iar o asociație a adus un ciolan imens, pe care l-au postat în zona pe unde intră delagații la congresul care va începe la ora 11.

Protestul la care a fost adus ciolanul este organizat de Declic, care vrea să transmită astfel că „lupta de putere din PNL a devenit o ciolaniadă care ne afectează pe noi, cetățenii, iar liderii liberali au uitat de guvernare”.

Ludovic Orban a ajuns primul la Congresul PNL 2021

Ludovic Orban a ajuns primul la Congresul la care candidează pentru un nou mandat. Acesta și-a exprimat încrederea că vor fi respectate procedurile de vot la alegerile interne, după ce în spațiul public au apărut mai multe informații cu privire la anumite tentative de fraudare.

Preşedintele în funcţie al liberalilor a afirmat că vor fi respectate procedurile de vot la alegerile interne, după ce în spațiul public au apărut mai multe informații cu privire la anumite tentative de fraudare.

Orban îl aşteaptă pe Iohannis

Suntem oameni și avem emoții. Am încredere în delegații PNL. Încredeera mea este că nu vor fi încercări de fraudare a votului. Avem o comisie cu reprezentare paritară, condusă de Theodor Stolojan. Am încredere că vor fi respectate procedurile de vot.

Președintele Klaus Iohannis este bine-venit, este partenerul PNL și nu este primul eveniment la care participă”, a spus Ludovic Orban înainte de congres.

author avatar
Andrei Ștefan
312 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger