AcasăPoliticaConferinţa aniversară a liceenilor de la Bucharest Model NATO, în perioada 15-17...

Conferinţa aniversară a liceenilor de la Bucharest Model NATO, în perioada 15-17 mai, la Bruxelles

bmnatoConferinţa aniversară a liceenilor de la Bucharest Model NATO, în perioada 15-17 mai, la Bruxelles

Liceenii entuziaşti, participanti la proiectul dedicat lor, Bucharest Model NATO, anunţa că în a doua jumatate a acestei luni, la Bruxelles, la sediul central al NATO, va avea loc a X-a conferinta aniversara dedicata acestui minunat si indraznet proiect.

Pentru cei care cred în vise si isi urmeaza calea indiferent de dificultati, de obstacole sau de ceea ce spun ceilalti. Pentru cei care aud zilnic ca nu sunt capabili sa isi atinga obiectivele, deoarece acestea sunt prea mari, iar ei prea mici.

Pentru cei ale caror culori nu se incadreaza in lumea aceasta gri, continuati sa mergeti inainte pe drumul vostru, nu-i ascultati. Urmati-va calea si faceti miracolul sa se intample!

Aidoma am facut si noi”, au precizat liceenii.

Ce este Bucharest Model NATO?

Acum multă vreme, când am pornit proiectul Bucharest Model NATO, nu puteam decât să visam ziua în care vom putea spune mândri că reușim să încoronam a X-a ediție într-un mod așa unic.

BMNATO constituie o idee îndrăzneață, un proiect ambițios la care nu am renunțat, deși în fiecare an am luat-o de la capăt cu altă echipa de organizare, în altă locație, sub alte auspicii și cu alți invitați.

Au trecut 9 ani în care am visat mereu, iar ceea ce părea atunci o îndrăzneala se dovedește a fi azi cea mai frumoasă realitate.

Miracolul BMNATO a strâns de-a lungul timpului peste 1500 de participanți, 9 echipe de organizare și invitați de marca, precum Excelență Să Domnul Mircea Geoană, Secretar General Adjunct NATO, Excelență Să Domnul Emil Constantinescu, fost Președinte al României, Excelență Să Domnul Shane Dixon, Adjunctul Interimar al Șefului Misiunii Ambasadei SUA, Excelență Să Domnul Ludovic Orban, fost Prim-Ministru al României, Doamna Raluca Turcan, fost Ministru al Muncii, Domnul James Joye Townsend, Președintele AȚă (Atlantic Treaty Association), Domnul Alex Șerban, Vicepreședinte AȚă, Doamna Juxhina Sotiti Gjoni, Preseinte YATA Internațional, Domnul Sebastian Burduja, Ministru al Cercetării, Inovării și Digitalizarii, Domnul Jose Maria Lopez-Navarro, Oficial NATO, Domnul General Maior Prof. Univ Dr. Adriean Pârlog, și mulți alții.

BMNATO a clădit, de fapt, cea mai puternică comunitate de tineri implicați într-un proiect de o seriozitate și de o asumare aparte, o adevărată familie cu care ne mândrim.

Este o onoare pentru noi să va anunțăm că am reușit să ducem ediția a X-a aniversară a conferinței noastre, unică în lume, în sediul NATO din Bruxelles, Belgia”.

Cine a avut iniţiativa BMNATO?

La jumătatea lunii mai vom fi prezenți în sediul NATO alături de oficiali NATO, unde vom trăi live emoția și bucuria pentru cele 9 ediții anterioare care au făcut că visul nostru să prindă aripi.

BMNATO este o inițiativa a Doamnei Profesor Daniela Bordei care, împreună cu un grup de liceeni, a reușit să creeze singură simulare NATO dedicată tinerilor din lume.

Începând cu anul acesta, BMNATO se află sub tutela Youni. Acum este mai important că oricând să înțelegem rolul organizației NATO în contextul politico-militar mondial și să pregătim tineretul pentru o înțelegere completă și complexă a viitorului.

Mulțumim NATO pentru sprijin, încredere și pentru inspirația care a făcut că visul nostru să nu se oprească până a devenit realitatea zilei de azi!”, spun liceenii de la BMNATO, în încheierea comunicatului de presă.

author avatar
Andrei Ștefan
1.123 afisari

4 COMENTARII

  1. @maxton(21.35) Lasa mosule bautura,nici tu nu sti ce tampenii scrii zilnic ,la varsta ta de pensionar senil si diliu. Familia ta stie cu ce te ocupi zilnic, la mai multe site-uri.!?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Cine este Nemo, cântăreţul non-binar care a câştigat finala Eurovision 2024 (VIDEO)

Elveţia a câştigat finala Eurovision 2024, prin reprezentantul ei Nemo. Cântăreţul a venit cu piesa „The Code”, un cântec foarte personal despre a fi...

Horoscop – duminică, 12 mai 2024. Vreţi să împăcaţi pe toată lumea, dar cu cineva tot veţi intra în conflict!

Conform astrogramelor realizate de astrologi pentru horoscopul de duminică, 12 mai 2024, nativii trebuie să ofere o mai mare grijă pe "casa comunicării".Tot mai...
proger