AcasăPoliticaConcluzia lui Tudorache: ”Furt pe față! Consider că n-am pierdut, am fost...

Concluzia lui Tudorache: ”Furt pe față! Consider că n-am pierdut, am fost furat” – VIDEO

Concluzia lui Tudorache, în lupta pentru Sectorul 1: ”Furt pe față! Consider că n-am pierdut, am fost furat” (foto. Facebook)

Până să participe la o ședință programată pentru vineri la prânz, la sediul central al formațiunii, Daniel Tudorache, social-democratul care a condus în ultimii patru ani Primăria Sectorului 1, a făcut din nou referire la situația controversată pe care a reclamat-o încă de zilele trecute, în legătură cu alegerile din 27 septembrie.

”Mi se pare că a fost un furt pe față. Și eu consider că n-am pierdut, am fost furat”, a susținut Tudorache, în urmă cu scurtă vreme, din fața sediului PSD.

Politicianul a exprimat această concluzie după ce anterior postase pe pagina sa de Facebook un mesaj ce are legătură cu înregistrarea făcută publică joi seară, de Antena 3, cu discuții surprinse zilele trecute în camera cu sacii cu voturi de la sectorul 1.

Postarea lui Tudorache sună astfel:

”Discuție șocantă între procurorul Nicolae Sprîncu, președintele Biroului Circumscripției Electorale nr. 1 – Sectorul 1, și locțiitorul lui, judecătoarea Olimpia Crețeanu.

Precizez că discuția a avut loc în camera cu sacii cu voturi, pe 6 octombrie, când s-a descoperit un sac cu rechizite și buletine de vot pentru PSD și ALDE.

Ancheta de la Secția Specială de Investigare a Infracțiunilor din Justiție, declanșată în urma plângerii pe care am înaintat-o, este în plină desfășurare”.

Pe 4 octombrie, Clotilde Armand, principala contracandidată a lui Tudorache în lupta pentru fotoliul de primar al sectorului 1, transmitea următorul mesaj pe aceeași rețea de socializare: ”Biroul Municipiului Bucureşti a respins în urmă cu câteva minute (11 la 4 voturi) contestațiile PSD împotriva mea. Astfel, în Sectorul 1 nu se mai anulează alegerile și nu se mai renumără voturile. Telenovela pesedistă a contestațiilor s-a terminat. Manipularea abjectă s-a terminat. Știu că le este greu să creadă asta dar de astăzi sunt oficial primarul Sectorului 1”

Citiți și: Înregistrare bombă! Dialoguri ȘOCANTE din sala cu sacii de voturi de la sectorul 1! ”Are sigiliul pus? Păi, unde dracu’ sunt, mă?”

220 afisari

4 COMENTARII

  1. Pai cand ai tot sistemul de forta, inclusiv procurorii de partea ta, a USR-ului ( Unuiunea Sugeti Ranga ) nu are cum sa nu castige, da furt a fost sigur, rusine usr-istilor debili

  2. moua generatie de politicieni trimisi de ppe sa schimbe cica Romania si sa o scape !!!!!!!!!sa vina ei pe model bolsevic dar unde va este sustiinerea partidului d le primar ,s a dat la fund ?????

    • Susținerea partidului? ciolacu? sa dat la fund și se dă la fund! Îi place asta cu fundu, dar nu e ceva neobișnuit,de la Adrien Nascase încoace.Cum zice Traian Beșinescu? că Adrian face sex cu fundu? Pe undeva Tudorache și-a primit răsplata, pt. ca l-a primit la el in sector ,in partid pe Cozmin Gușă de II ori! Prima data l-a dat afara din partid veorica dăncilă,apoi fiind mazilita Tudorache l-a primit din nou! Cozmin Gușe a dat în PSD căt timp a fost proprietar la Realitatea tv,împreuna cu Digi24,tvr,protv,prima,și cîți au mai fost și e responsabil de scorul scazut luat de PSD la alegeri! Cum sa-l iei mă în partid pe dușmanul vostru? Poți sta cu dujmanu/adversarul de moarte-n casa,în partid? Cînd îl bagi pe dracu-n casa e greu sa-l mai scoți! Și te duce la pierzanie bă Tudorache ! De asta ai pierdut și vei pierde de acum încolo forever bă Tudorache!

  3. Usr-isti incapabili funcționali ca și camarazii lor din PNL, alea alte nulități absolute, asta a a ales sistemul pentru popor, o gașca de gaozari care sa conducă tara

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger