AcasăPoliticaConcluzia lui Tudorache: ”Furt pe față! Consider că n-am pierdut, am fost...

Concluzia lui Tudorache: ”Furt pe față! Consider că n-am pierdut, am fost furat” – VIDEO

Concluzia lui Tudorache, în lupta pentru Sectorul 1: ”Furt pe față! Consider că n-am pierdut, am fost furat” (foto. Facebook)

Până să participe la o ședință programată pentru vineri la prânz, la sediul central al formațiunii, Daniel Tudorache, social-democratul care a condus în ultimii patru ani Primăria Sectorului 1, a făcut din nou referire la situația controversată pe care a reclamat-o încă de zilele trecute, în legătură cu alegerile din 27 septembrie.

”Mi se pare că a fost un furt pe față. Și eu consider că n-am pierdut, am fost furat”, a susținut Tudorache, în urmă cu scurtă vreme, din fața sediului PSD.

Politicianul a exprimat această concluzie după ce anterior postase pe pagina sa de Facebook un mesaj ce are legătură cu înregistrarea făcută publică joi seară, de Antena 3, cu discuții surprinse zilele trecute în camera cu sacii cu voturi de la sectorul 1.

Postarea lui Tudorache sună astfel:

”Discuție șocantă între procurorul Nicolae Sprîncu, președintele Biroului Circumscripției Electorale nr. 1 – Sectorul 1, și locțiitorul lui, judecătoarea Olimpia Crețeanu.

Precizez că discuția a avut loc în camera cu sacii cu voturi, pe 6 octombrie, când s-a descoperit un sac cu rechizite și buletine de vot pentru PSD și ALDE.

Ancheta de la Secția Specială de Investigare a Infracțiunilor din Justiție, declanșată în urma plângerii pe care am înaintat-o, este în plină desfășurare”.

Pe 4 octombrie, Clotilde Armand, principala contracandidată a lui Tudorache în lupta pentru fotoliul de primar al sectorului 1, transmitea următorul mesaj pe aceeași rețea de socializare: ”Biroul Municipiului Bucureşti a respins în urmă cu câteva minute (11 la 4 voturi) contestațiile PSD împotriva mea. Astfel, în Sectorul 1 nu se mai anulează alegerile și nu se mai renumără voturile. Telenovela pesedistă a contestațiilor s-a terminat. Manipularea abjectă s-a terminat. Știu că le este greu să creadă asta dar de astăzi sunt oficial primarul Sectorului 1”

Citiți și: Înregistrare bombă! Dialoguri ȘOCANTE din sala cu sacii de voturi de la sectorul 1! ”Are sigiliul pus? Păi, unde dracu’ sunt, mă?”