AcasăPoliticaConcedieri masive în rândul bugetarilor? Planul diabolic al ministrului Economiei, Claudiu Năsui

Concedieri masive în rândul bugetarilor? Planul diabolic al ministrului Economiei, Claudiu Năsui

Claudiu NasuiConcedieri masive în rândul bugetarilor? Planul diabolic al ministrului Economiei, Claudiu Năsui

USR PLUS vrea mai mult ca oricând să „epureze” sistemul! După ce vicepremierul Dan Barna a anunțat varianta ca o parte a bugetarilor să-și piardă locurile de munca anul acesta, și ministrul Economiei vine cu un anunț bombă.

Claudiu Năsui susține că e nevoie ca de aer de noi concedieri în rândul bugetarilor. România are nevoie de mai multă eficienţă în stat, de instituţii mai puţine şi mai suple, iar banii contribuabililor trebuie mai degrabă economisiţi şi cheltuiţi cu maximă responsabilitate, a scris, vineri, ministrul USR-ist al Economie, pe Facebook.

„Guvernarea nu trebuie să fie o cursă în care să fie considerat câştigător cine cheltuie cel mai rapid banii contribuabililor. România are nevoie ca de aer de mai multă eficienţă în stat, de instituţii mai puţine şi mai suple, iar banii contribuabililor trebuie mai degrabă economisiţi şi cheltuiţi cu maximă responsabilitate”, a menţionat Claudiu Năsui.

Năsui: „Record de bani dați în economie”

Șeful de la Economie a precizat că ministerul său a vărsat pe piață mulți bani anul acesta. „Cu toate problemele întâmpinate, am reuşit să deblocăm tranşe de fonduri şi să dăm miliarde de lei firmelor din economia reală. În fapt, în primul semestru al anului, ministerul economiei a trimis mai mulţi bani în economie decât în ultimii 4 ani împreună. Este un record istoric”, a subliniat Claudiu Năsui.

Potrivit acestuia, cheltuielile cu funcţionarea proprie a ministerului au fost reduse masiv. „Mai mult, ne-am ocupat şi de optimizarea cheltuielilor, eliminarea risipei, desfiinţarea sinecurilor şi oprirea programelor ministerului care finanţau de zeci de ani cercuri restrânse de interese, branşate, departe de ochiul public, la banii contribuabililor. Nu în ultimul rând, am redus masiv cheltuielile cu funcţionarea proprie a ministerului, executând circa jumătate din banii programaţi pentru acest capitol. România are nevoie de un stat mai mic, care să ne lase mai mulţi bani din munca noastră în buzunar”, a încheiat ministrul economiei.

author avatar
Andreea Vlad
2.430 afisari

5 COMENTARII

  1. CE BINE AR FI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    MĂCAR 50% SĂ ZBOARE DINTRE PUTORI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Dupa ce au umplut toate schemele bugetare numai cu „specialisti” de genul vuvuzelelor, lipitorilor de afise, amante si pupile acum probabil ca o sa-i cocedieze pe cei cativa specialisti care au mai ramas, ca numai asa miliardele de la UE vor putea fi cheltuite in folosul… CUI ??? Ghiciti ???

  3. Pai na…vechea poveste-dam afara pilele fostilor si le punem pe ale noastre. Cat tupeu sa ai sa faci astfel de afirmatii cand in nici un an de guvernare au angajat in disperare bugetari, au inventrat structuri noi sa faca loc linggailor

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger