AcasăPoliticaCodrin Ștefănescu, ”trist și foarte îngrijorat” după ce l-a vizitat din nou...

Codrin Ștefănescu, ”trist și foarte îngrijorat” după ce l-a vizitat din nou pe Liviu Dragnea

Codrin Ștefănescu, ”trist și foarte îngrijorat” după ce l-a vizitat din nou pe Liviu Dragnea (sursa foto: b1.ro)

Politicianul care – în vremea în care Liviu Dragnea era numărul 1 în cadrul Partidului Social Democrat – ocupase funcția de secretar general al formațiunii a dezvăluit că a fost din nou să îl vadă pe fostul lider PSD.

În acest sens, Codrin Ștefănescu a făcut public, sâmbătă, un scurt mesaj după ce a ajuns să îl vadă pe Liviu Dragnea, aflat în regim privativ de libertate. ”Ieri (vineri-n.n) am fost în vizitā la Liviu Dragnea! Sunt trist și foarte îngrijorat!”, susține Ștefănescu, sâmbătă după-amiază, într-o postare pe pagina sa de Facebook. ”Și ca o concluzie, voi posta un text asumat de unul dintre cei care îmi scriu în mod constant. Se numește Teodor Daniel și sunā așa : “ Speranțele și voturile multor români se aflā intr-o celulā din penitenciarul Rahova!” Punct.”, a ales să mai menționeze Codrin Ștefănescu.

”Sper să-l mai intereseze toate aceste subiecte”

În ajunul noii sale vizite la Dragnea, fostul secretar general al PSD-ului a anunțat, pe aceeași rețea de socializare, că avea în gând să îi vorbească despre starea actuală a formațiunii pe care a condus-o cel dintâi. ”O sā-i dau sā citeascā multe dintre mesajele voastre! Foarte multe! Și o sā-i povestesc câte nenorociri se petrec în lipsa lui și cum a dispārut PSD din peisaj! Sper sā-l mai intereseze toate aceste subiecte”, scria Ștefănescu pe 25 februarie.

De altfel, social-democratul mai fusese să îl vadă pe Dragnea și la mijlocul acestei luni. Și atunci a făcut publice câteva concluzii, nu tocmai măgulitoare pentru colegii săi de partid. ”PSD parcā s-a prăpădit! Nu țipā, nu ia poziție, nu existā! Adevăratul PSD e deținut politic la Rahova. Unde i se incalcā toate drepturile conferite unui român aflat intr-o astfel de situație! Toate! Astāzi am fost sā-l vād pe Liviu Dragnea! Și am aflat cā i se refuzā in continuare dreptul la muncā, cu toate deciziile judecătorești cu tot. Pentru cā fiecare zi de muncā inseamnā un plus pentru eliberarea sa. Iar Sistemul nu dorește asta! Vor sā-l ținā acolo, sā-l umileascā, sā-l extermine! Și indiferent de lașitatea colegilor mei, eu voi continua sā-l vizitez și sa-i transmit gândurile voastre!”, nota Ștefănescu, pe 14 februarie.

486 afisari

3 COMENTARII

  1. Asta e Romania educata a sasului.Inchide rivalii politici.Este extraordinar de periculos,ranchiunos,razbunator,las,fricos si avid de putere.Se vor termina cu toate astea,ia aminte!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger