AcasăPoliticaCodrin Ştefănescu sare la gâtul conducerii PSD. Miza este tot Liviu Dragnea:...

Codrin Ştefănescu sare la gâtul conducerii PSD. Miza este tot Liviu Dragnea: „Sunteţi slugile perfecte de azi!”

codrin stefanescu liviu dragneaCodrin Ştefănescu sare la gâtul conducerii PSD. Miza este tot Liviu Dragnea: "Sunteţi slugile perfecte de azi!"

Codrin Ştefănescu i-a luat din nou apărarea lui Liviu Dragnea, nervos că actuala conducere PSD nu i-a luat apărarea fostului lider al social-democraţilor. Reamintim, ex-preşedintelui PSD i s-a respins, în această săptămână, cererea de eliberare condiţionată.

Ţintele lui Ştefănescu, bun prieten cu Dragnea, sunt Marcel Ciolacu, Grindeanu, Stănescu și Dâncu.

Dragă, Marcel! Lasă naibii “riposta” și “ ofensiva” noului PSD împotriva lui Klaus! Sunteți de râsul lumii, al celor care ne-au votat și susținut! Vouă vă tremură nădragii să luați poziție publică vis-a-vis de abuzurile la care este supus Liviu Dragnea!

Omul care v-a creat din nimic, care v-a promovat in parlament sau guvern, care v-a făcut prim miniștri, viceprim miniștri, senatori și deputați! Liderul vostru cu care mergeați la pescuit, căruia ii datorați cariera politică, funcțiile, aerul pe care îl respirați!

Tu, Grindeanu, Stanescu și Dâncu nu sunteți decât niște slugi ai unui sistem care, prin voi, a acaparat întregul PSD! Sunteți academistii securici și trădătorii de ieri, slugile perfecte de azi!

Fārā coloanā vertebrală, fără onoare, lipsiți ce curajul elementar! Cum să vă luptați voi cu tigrii, când v-ați trădat propriul lider? Și propriul electorat? Voi sunteți tot ceea ce votanți noștri detestă! Adică un fel de USR 2! Punct”, a precizat Codrin Ştefănescu, pe pagina sa de Facebook.

Liviu Dragnea a rămas după gratii

Magistraţii Tribunalului Bucureşti au respins cerea de eliberare condiţionată a lui Liviu Dragnea, astfel că fostul lider PSD rămâne în detenţie.

Dragnea se află în penitenciar din 27 mai 2019, când a fost condamnat definitiv de instanţa supremă la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Miercuri, în sala de judecată de la tribunal, Dragnea a spus că a înțeles de ce a ajuns după gratii. Totuși, le-a spus magistraților că a îndurat „toate abuzurile în 9 luni de zile” şi nu înţelege de ce nu este eliberat condiţionat.

author avatar
Andrei Ștefan
339 afisari

10 COMENTARII

  1. doar pt faptul ca i s a incalcat dreptul constitutional si universl de a vota Dragnea suporta un abuz de la sist aservit la ppe care a tradat toata Romania nu doar pe el!!!!!!!!!

  2. Halal Democratie ! Regimul CW are primul detinut politic
    Rusine !
    Intrebarea este daca Dragnea nu mai iese, cine si-l asuma ?

  3. Postez ca Moise in pustiu , nu ma baga nimeni in seama , ard gazul de pomana in boschetii din spatele garii Tiraspol .

  4. Recunosc , am capul patrat , plin de gaunasenie si alterat cu mitilic ….

  5. GHINIONUL POPORULUI ROMAN ESTE CA ……………..EPAVELE SOCIETATII NU LE REZOLVA DECAT „RUGINA” ………..

  6. Trebuie sa inceteze astfel de dosare politice, plavanul spunea de sasi ca erau haituiti politic de orientalii bolsevici. Pai sa nu uite! La fel sa invete plavanul ce inseamna gratia atunci cand efemer esti cel mai tare din parcare…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger