AcasăPoliticaCodrin Ștefănescu pune tunurile pe Ciolacu: ”PSD-ul de azi e condus tot...

Codrin Ștefănescu pune tunurile pe Ciolacu: ”PSD-ul de azi e condus tot de un fel de reziști!”

Codrin Ștefănescu pune tunurile pe Ciolacu: ”PSD-ul de azi e condus tot de un fel de reziști!” (sursa foto: Facebook)

Fostul secretar general al PSD-ului, din vremea în care formațiunea politcă era condusă de către Liviu Dragnea, aflat la acest moment în regim privativ de libertate, lansează un nou atac la adresa actualei conduceri a partidului din care face parte.

De această dată, pare-se că Ștefănescu e mai mult decât deranjat de spusele numărului 1 în cadrul PSD-ului. ”Ciolacu vorbește despre realizările fostei guvernări PSD, comparativ cu guvernarea iresponsabilă a reziștilor de azi. Nu are dreptul!”, susține Codrin Ștefănescu, într-un mesaj postat joi seară pe pagina sa de Facebook.

Fostul secretar general al PSD-ului își și explică această reacție tranșantă la adresa lui Marcel Ciolacu. ”Pentru că nu a avut nici un rol, nici măcar atunci când Dragnea l-a propus și numit în funcția de vicepremier! Iar cei care au lucrat cu noi la programul de guvernare, au fost scoși de pe listele parlamentare chiar de el! Toți, absolut toți! Inclusiv Petre Daea – cel mai bun ministru al agriculturii din toate timpurile. Pentru că PSD-ul de azi e condus tot de un fel de reziști!”, susține Ștefănescu.

”Noul PSD mimează că face opoziție, dar in secret se gudură penibil la picioarele noilor stăpâni!”

Aceste critici la adresa lui Ciolacu vin după ce, recent, social-democratul trimisese și alte săgeți la adresa conducerii PSD-ului, pe care o acuza de fățărnicie. ”Chiar și adversarii mei știu că nu am trădat niciodată! Probabil că, în sinea lor, respectă asta! Nu l-am trădat pe Adrian Năstase când partidul i-a întors spatele! Chiar și cei care-i datorau carierele și funcțiile publice. Adică tot. Nu l-am trădat pe Dragnea când partidul s-a delimitat public de el! Inclusiv cei care-i datorau carierele și funcțiile publice! Adică tot! (…) Însă vă spun sincer: atâta trădare și fățărnicie ca in Noul PSD condus de Ciolacu și Stanescu, nu am văzut!

Noul PSD mimează că face opoziție, dar in secret se gudură penibil la picioarele noilor stăpâni! Și vă spune asta cel care a fost 4 ani secretar al partidului în timpul lui Nastase, secretar general adjunct și secretar general al PSD în ultimii 9 ani! Și eu știu și îmi asum ceea ce zic!”, scrisese Codrin Ștefănescu, pe 2 martie, pe aceeași rețea de socializare.

Critici și la adresa lui Florin Iordache

Nu e singurul mesaj tranșant pe care Ștefănescu l-a transmis la adresa unui social-democrat. La mijlocul lunii trecute, în contextul avizului favorabil venit din partea Consiliul Legislativ, forul condus de către Florin Iordache, dat proiectului vizând desființarea Secției Speciale, fostul secretar general al PSD-ului l-a criticat fățiș pe Iordache. La acea vreme, Ștefănescu vorbea de trădare.

”Incredibil! Florin Iordache a avizat pozitiv mizeria de proiect al reziștilor privind desființarea Secției de Investigarea a Infracțiunilor din Justitie( SIIJ)! Tocmai Florin Iordache, unul dintre creatorii Secției, unul dintre oponenții Statului Paralel, fostul luptător împotriva abuzurilor și încălcărilor drepturilor cetățenești! Omul pe care l-am apărat public de sute de ori! Pe care l-am susținut ca ministru al justiției, pentru care m-am certat rău cu trădătorul de Grindeanu! Cum se mai schimbă oamenii și ce ușor trădează tot în ceea ce au crezut! Jalnic!”, acuza Codrin Ștefănescu, prin intermediul Facebook.

334 afisari

2 COMENTARII

  1. Chiar și adversarii mei știu că nu am trădat niciodată!
    Codrin Ștefănescunu nu esti unul si acelasi care impreuna cu Olguta, l-ati TRADAT pe CORNELIU VADIM TUDOR. Cine minte?

  2. PSD ca si toate partidele poltice din Ro existente dupa 1989 sunt formatiuni infractionale de CRIMA ORGANIZATA ……………..

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger