AcasăPoliticaCo-președintele AUR, Claudiu Târziu, acuză o „operațiune de intimidare, la prima oră...

Co-președintele AUR, Claudiu Târziu, acuză o „operațiune de intimidare, la prima oră a dimineții”. Cu cine s-a trezit la ușă și din ce motiv

Co-președintele AUR, Claudiu Târziu, acuză o „operațiune de intimidare, la prima oră a dimineții”. Cu cine s-a trezit la ușă și din ce motiv (sursa foto: Facebook/Claudiu-Richard Târziu)

Senatorul aflat în postura de co-președinte al Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) a ținut să facă publică o situație cu care s-a confruntat în dimineața zilei de miercuri.

Când, din câte a anunțat Claudiu Târziu prin intermediul unei postări pe pagina personală de Facebook, s-a trezit la ușa casei, a apartamentului mai exact, cu trei jandarmi. Motivul prezenței acestora la ușa politicianului ar avea legătură cu înmânarea a două amenzi.

Totul, „pentru nepurtarea măștii la un eveniment de depunere de coroane”, din câte susține liderul AUR.

Târziu: „Înțeleg că, în mod previzibil, generalul Ciucă a coborât milităria din pod”

(sursa foto: Facebook/Claudiu-Richard Târziu)

Târziu acuză o „operațiune de intimidare”, se întreabă „care era urgența” și cum de nu s-a apelat la varianta trimiterii prin poștă a amenzilor. Și nu uită să amintească faptul că președintele Iohannis a fost surprins fără mască la Congresul PNL, din septembrie. „Înțeleg că, în mod previzibil, generalul Ciucă a coborât milităria din pod și că sistemul e dispus la orice.

Altfel, nu-mi imaginez că la Iohannis acasă au venit portăreii să-l amendeze pentru că nu a purtat mască la congresul PNL”, susține senatorul Claudiu Târziu, co-președintele AUR.

Redăm în cele ce urmează, integral, mesajul pe care l-a postat Claudiu Târziu pe rețeaua de socializare amintită:

„Operațiune de intimidare, la prima oră a dimineții.

Azi, la ora 8.00, trei jandarmi erau cît pe ce să spargă ușa apartamentului meu cu pumnii, trezind un bloc întreg și sperindu-mi copiii. Pricina? Ca să ne înmîneze două amenzi, mie și soției, pentru nepurtarea măștii la un eveniment de depunere de coroane, organizat în cinstea eroilor români.

Care era urgența? De ce nu s-a folosit poșta, ca și pînă acum?

Am mai primit amenzi, pentru organizare de proteste, dar prin poșt, niciodată în această manieră brutală.

La întrebările mele legitime, jandarmii au pretins că asta e procedura, sa rupă ușa peste mine dis-de-dimineață.

Dacă un senator al României este tratat ca un infractor, la ce se poate aștepta un om fără funcție de demnitate publică?

Ăsta să fie mesajul, de intimidare nu atît a mea, cît a altora?

Cine și de ce a dat acest ordin, care vizează intimidarea, abuzul și presiunea, si care produce traume si un prejudiciu de imagine?

Cum va plăti Jandarmeria Română aceste fapte?

Înțeleg că, în mod previzibil, generalul Ciucă a coborât milităria din pod și că sistemul e dispus la orice.

Altfel, nu-mi imaginez că la Iohannis acasă au venit portăreii să-l amendeze pentru că nu a purtat mască la congresul PNL.”

602 afisari

7 COMENTARII

  1. Haorde, Târziu, să ajungi senator e ușor, trebuie să și devii. Poarta masca, cocalarule, respecta cetățenii, co-presule!

    • Deci masca este pentru a respecta cetatenii. Interesant, intinde-te pe canapea si detaliaza putin ce relatii ai avut cu parintii tai in copilarie.

    • poate daca ma-ta avea masca , nu te mai k k , si era mai bine si pentru tine si pentru restul .

    • Futi pe matta in gura boratura
      Spune-i SSasului sa poarte masca , asa vor respecta si ceilalti

  2. l-au mirosit ca este cam fricos si asta este tactica militiei, cand te miroase ca -ti este frica , sare si mai tare pe tine .

  3. Zi mersi ca te-au lasat sa dormi pana dimineata,ca pe ziarista Pascal au insfacat-o mascatii la ora 22 si 30 de minute si au dus-o la sectie,tot pe motivul protestului,desi femeia nici nu a participat.Era acasa in timpul protestului.Asa ca dragi romaaani luati aminte,mai ales ziaristii,astia care nu sunteti acoperiti. Se vede treaba ca baietii au ordin sa exerseze metode naziste,KGB-iste,securiste ( dela vechea securitate ). Noua securitate nu se afiseaza inca,e mai sofisticata.

  4. Lupta ciracii platiti de Secu
    Nu’s cum se face ca doar pe unii
    II amendeaza,dar pe berbecu’
    Nu l amendeaza sa tragi cu tunu

    Democratie ,,originala”
    Unii gresesc ,fura ca hunii
    La ei hotia nu e penala
    Este penala doar pentru unii

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger