AcasăPoliticaClotilde, încă o țeapă

Clotilde, încă o țeapă

Alin Stoica, Prefectul Capitalei, a declarat starea de alertă la Sectorul 1. Fără noimă, căci motivele invocate nu au legătură cu ceea ce de fapt se întâmplă. Starea de alertă trebuia declarată în legătură cu prezența Clotildei Armand în fruntea Primăriei și a celui mai bogat Sector al Bucureștiului. Starea de alertă trebuia declarată în legătură cu golănia useristă. După țeapa cu alegerea ei primar, franțuzoaica mai vine cu una.

La numai câteva minute de la acțiunea Prefectului, Clotilde Armand a și semnat un contract de prestări servicii de salubritate cu o altă firmă. Cam cât de împotmolit la minte trebuie să fii ca să nu-ți dai seama că documentele erau gata de multă vreme și nu așteptau decât semnătura? Să redactezi un contract în trei minute, să calculezi costurile, termenele de execuție, penalizările și tot ce mai presupune un contract de anvergură nu se poate face în numai câteva minute. Toată șmecheria asta ieftină, din categoria „despre cum pune românul botul”, mai arată și că negocierile pentru selectarea prestatorului se făcuse cu multă vreme înainte. Asta în condițiile în care franțuzoaica doar că nu se jurase în ședințele de consiliu că schimbarea nu are ca scop aducerea altei firme. S-a întâmplat chiar așa, a fost pusă pe poziții o firmă dinainte pregătită.

Nu era una nouă, avea ceva vechime în branșă. Iar patronul are și el niște vechime în dosare penale pe la Tribunalul București. Firma, cunoscută pentru legături cu mafia italiană, probabil tot din zona gunoaielor, s-a plimbat de la unii la alții. Și ce dacă? A ajuns unde trebuia, la Clotilde Armand. Doar prin ea doamna născută în Guadelupe putea impune prețul pe care-l dorea. Unul cu mult mai mare decât cel practicat de ROMPREST, pe care a avut grijă să-l acuze permanent pentru cele mai mari tarife din România. O măgărie parcă născută din dorința de a continua, într-un fel, afacerea Bechtel, unde am plătit pentru ceea ce nu s-a făcut. O țeapă ordinară, la care statul a fost mut și a băgat mâna în buzunar. O să fie mai curat în Sectorul 1? Nu, pentru că nu ăsta este scopul.

author avatar
Valentin Boeru
1.680 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger