AcasăPoliticaClotilde Armand pune lacătul pe Primăria Sectorului 1 și dă vina pe...

Clotilde Armand pune lacătul pe Primăria Sectorului 1 și dă vina pe PNL-PSD! „Au dus banii la Catedrala Mântuirii”

Clotilde Armand a ieşit cu un anunţ şocant, joi dimineaţă: „Primăria Sectorului 1 va fi închisă din cauza consilierilor locali PNL PSD”.

Edilul a punctat că instituţia nu mai are bani ca să funcţioneze.

Armand închide Registratura şi serviciile publice

Iată anunţul lui Clotilde Armand:

„Fac un anunț important pentru toți locuitorii din Sectorul 1. Primăria Sectorului 1 va fi închisă din cauza consilierilor locali PNL PSD. Aceștia au luat banii de la funcționarea primăriei și i-au dat la Catedrala Mântuirii.

Registratura va fi închisă și serviciile publice la fel. Primăria nu mai are cum să funcționeze fără buget. Un lucru extrem de grav și fără precedent. Pentru ceea ce a făcut PNL PSD am depus deja o plângere penală săptămâna trecută.

Este interzis în lege să oprești serviciul public. Dar asta se pare că nu e de ajuns pentru acești inconștienți”.

Deschide birouri în faţă la PSD şi PNL

„De astăzi nu vom mai avea internet în instituție. De săptămâna trecută nu avem pază. Vom închide primăria și voi informa fiecare cetățean din sector despre cum este furat de coaliția PSD PNL.

Voi deschide un birou al registraturii în fața sediului PSD din Kiseleff și unul în fața sediului PNL din Modrogan. Să-i vadă o țară întreagă cât de disperați sunt cei care au furat industrial această primărie că nu mai pot fura liniștiți în continuare”, a postat Clotilde Armand.

Pericolul USR: Clotilde Armand, tupeu maxim, realizări zero!

Cât timp PSD și PNL se ceartă pe împărțirea funcțiilor postelectorale, un pericol nebăgat în seamă și de care credeam că am scăpat pândește la colț.

La Clotilde Armand nu ne mai surprinde nimic, mai ales după episodul din 2020, care l-ar fi făcut invidios și pe marele Houdini, dar tocmai de aceea tragem un semnal de alarmă cu privire la riscul pe care îl reprezintă posibilitatea de a mai merge încă patru ani pe același drum.

Citiţi mai multe AICI despre acest subiect

author avatar
Andrei Ștefan
511 afisari

10 COMENTARII

  1. Primaria e moșia lu masa sau a lu tasu, Clotilda dinți de cal, face ce vrea ea ? Cum e sa fii protejata Statului Paralel ?

  2. Era evident că se va ajunge la așa ceva. PNL-PSD nu știu și nu pot face nimic pentru cetățeni. Nu vor face niciodată. De 35 de ani PSD distruge România.

  3. Era evident că se va ajunge la așa ceva. PNL-PSD nu știu și nu pot face nimic pentru cetățeni. Nu vor face niciodată. De 35 de ani PSD distruge România.

  4. Foarte buna si competenta primareasa, votati-o bah si a doua oara fraierilor ! Sa va traiasca frrrantuzoaica !

  5. Ei?
    Tocmai ce ziceam.
    USR nu da bani la catedrale, popii astia se opun „progresismului pe invers”.
    Sa intelegem ca madam Clotilde, un fel de Sosoaca 2, a papat tot bugetul pe 2024 de se sprijinea doar pe banii de catedrala???
    De cand banii pentru functionarea primariei se deturneaza din fondurile catedralei?

  6. usr , clotilde , fritz si altii ca ei au venit in Romania sa distruga tot , nu fac nimic bun , haos vor , s-au lamurit si prostii !

  7. Banii care erau in bugetul pentru culte au fost directionati catre Catedrala Neamului, nu cei pentru functionarea Primariei.Apropo, anul trecut in bugetul pentru culte au fost 11 milioane. Unde s-au dus banii aia?
    Despre amenda primita pentru incalcarea normelor GPDR, nu se spuneti nimic?!

  8. Sectoru’ 1 va meritati frantuzoaica,nu sunt din bucale ma doare undeva de gunoaiele si sobolanii clotilzii,vorbeam zilele trecute cu unul care sta acolo in sectoru’ 1 si imi spunea ca oricum clotilda si nicusor fac treaba mai buna ca aia dinainte de la psd…
    Asa ca nu va plangeti ca ati votat-o si care n-ati votat-o ati vazut-o furand voturi impreuna cu tot consiliul local usr si ati stat in case la tv si caldurica,ati girat cea mai mare frauda in alegeri din Romania,UE,tari bananiere din lumea a III-a ….n-ati facut nimic,asta e rezultatul,v-o meritati cu toata sleahta de prosti/hoti/tradatori din usr pe langa ea.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger