AcasăPoliticaClotilde Armand trece la amenințări, după ce Marcel Ciolacu a anunțat că...

Clotilde Armand trece la amenințări, după ce Marcel Ciolacu a anunțat că a pierdut alegerile

Clotilde ArmandClotilde Armand trece la amenințări, după ce Marcel Ciolacu a anunțat că a pierdut alegerile

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat luni că reprezentanţii coaliţiei de guvernare vor desfiinţarea Secţiei de Investigare a Infracţiunilor din Justiţie pentru a îngropa ancheta cu privire la alegerea primarului de la Sectorul 1, adăugând că în urma renumărării voturilor a reieşit că Daniel Tudorache a câştigat alegerile.

„Tehnic, vom declanșa strângerea de semnături și referendum pentru a face alegeri în Sectorul 1”, a spus social-democratul la TVR 1.

Clotilde Armand îl acuză de fake news

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, îl acuză pe liderul PSD de fake news și trece la amenințări. „Dle. Ciolacu am o veste tare tristă pentru dvs. și restul pesediștilor: vin după voi și n-am să vă las în pace până nu recuperez fiecare leu pe care l-ați furat de la cetățenii Sectorului 1. Și credeți-mă că am să vă găsesc. Pe toți.”, i-a transmis edilul.

„Șeful PSD spune că am pierdut alegerile. După ce toate instanțele de judecată din România au decis că eu sunt primarul ales al Sectorului 1, s-a trezit dl. Ciolacu la câteva luni de la hotărârea judecătorească definitivă să arunce încă un fake news la Televiziunea Publică. Părerea lui este că fostul primar diamant a câștigat alegerile din Sectorului 1. Atunci când un PSD-ist spune asta înseamnă că este exact pe dos.

Sunt atât de disperați cei din PSD că i-am decuplat de la contractele cu banii publici că nu mai știu ce să inventeze. Și folosesc acest caz pentru a nu desființa secția specială de execuție a magistraților creată de Dragnea și Tudorel Toader. Dle. Ciolacu am o veste tare tristă pentru dvs. și restul pesediștilor: vin după voi și n-am să vă las în pace până nu recuperez fiecare leu pe care l-ați furat de la cetățenii Sectorului 1. Și credeți-mă că am să vă găsesc. Pe toți.”, a mai scris Clotilde Armand pe o rețea de socializare.

PSD cere referendum pentru organizarea de noi alegeri în Sectorul 1

Marcel Ciolacu a anunțat luni că desființarea SIIJ e cerută pentru a îngropa ancheta. Prezent la postul public de televiziune, președintele social-democrat a declarat că ”are informații” potrivit cărora renumărarea voturilor pentru funcția de primar al Sectorului 1 îl dă câștigător pe Tudorache, nu pe candidata USR PLUS.

„Ancheta de la SIIJ, pentru că șeful biroului electoral de sector era magistrat și ancheta e dusă de SIIJ, aflăm că doamna Clotilde a pierdut alegerile. Vă dau detalii – mai sunt 220 de saci de numărat, dar trendul electoral e unul foarte clar: se va demonstra că dl. Tudorache a câștigat alegerile. În momentul în care se desființează SIIJ e desființează și această anchetă și atunci o îngropăm. Eu nu înțelegeam de ce este acest elan de desființare a SIIJ. În seara asta am aflat – au mutat numărătoarea la Poliție… Uite, oamenii aceia și-au făcut treaba”, a declarat el la TVR 1.

Când a fost întrebat ce surse are, președintele PSD a răspuns: „Cunosc detalii”. „Informația este că dl Tudorache a câștigat alegerile. Tehnic, vom declanșa strângerea de semnături și referendum pentru a face alegeri în Sectorul 1. Presupun că dna Clotilde nu este bolșevică, ca pe timpul lui Stalin – nu contează cine votează, ci cine numără – și-și va da demisia, va pleca. Îi anunț cu tristețe că SIIJ nu se va desființa în 15 zile până ancheta va fi finalizată”, a conchis Marcel Ciolacu.

author avatar
Andreea Vlad