AcasăPoliticaClotilde Armand și Nicușor Dan nici de luat cu „huo” nu sunt...

Clotilde Armand și Nicușor Dan nici de luat cu „huo” nu sunt buni

Ambii sunt primari. Sau așa se spune. Ei chiar cred că sunt primari. Or fi primarii celor care i-au votat. Eu nu. Am avut treburi cu mult mai importante. M-am jucat cu ștampila pe alte pătrățele. A ieșit altceva, despre care nici justiția nu prea știe să vorbească. Dar asta nu înseamnă că nu sunt în funcții.

Doamna Clotilde Armand și mai nu știu cum mi-a umplut viața de gunoaie. Munți. Munți de gunoaie. Avea ea ceva de împărțit cu cei de la salubritate. Că facturile erau nu știu cum. Că ea nu plătește. Băieții ăia care curăță sectorul au zis că până nu scoate banii ei nu iau de pe jos niciun muc de țigară. Mă interesează pe mine chestia asta? Nu, eu vreau doar asfalt curat, fără pungi, saci, mobile, pantofi desperecheați, câini morți și șobolani care se plimbă nestingheriți. Ai naibii, s-au îngrășat în ultima vreme. Doamna Clotilde plus încă două prenume nu i-a văzut cât sunt de dolofani și drăgălași. Mă gândeam să-i urez să aibă parte de unul dimineața, când iese din casă. Am renunțat. Apoi m-am gândit să o iau cu „huo” când vine la primărie. M-am uitat atent la pozele cu ea și am decis că nu e bună. Nu e bună de „huo”.

Nicușor Dan, alt primar, altă făcătură de administrator de oraș. Nu l-am votat nici pe ăsta. Nemernicul a zis că dacă îl aleg bucureștenii, a doua zi au apă caldă. Și căldură. Al naibii, a uitat. A uitat și că e iarnă și că spălatul cu ibricul, pe care i-l doresc pentru tot restul vieții lui de cetățean genial, e o porcărie fără seamăn. E o umilință care m-a trimis spre vremurile în care comuniștii făceau economie, prefăcându-se că ne iubesc. Nicușoare, am să fiu sincer cu tine. Nici eu nu te iubesc. Nu mă prefac. Nu te-am iubit niciodată. Dar așa mă bate un gând să te umilesc, mult, până își iese primăria pe nas și se culcă pe burtă în Cișmigiu. Iar de acolo să-ți dea cu tifla direct în nasul tău productiv. Și pe tine te-aș lua cu „huo”, ca pe primărița de la Sectorul 1. Cum dracului de v-ați potrivit voi așa de bine? Mă uit la ce-ați făcut voi din orașul ăsta și ajung să gândesc că nici de „huo” nu sunteți buni. Dacă vă simțiți jigniți, dați-mă în judecată și obligați-mă să retractez. Am s-o fac. Da, Nicușoare, sunteți buni de luat cu „huo”.

author avatar
Valentin Boeru
1.963 afisari

12 COMENTARII

  1. La ce sa te astepti de la un putzoi ,de la un mucusor Dan Credeti ca ceilalti sunt mai breji ,credeti ca PNLeprele au mai multa minte ?Ia priviti :Sanatatea a devenit o fabrica de morti cu menegeri de la pompe funebre Au pus in fruntea spitalelor dupa ce le a decapitat de oameni competeni tot felul de lighioane obediente si rapace Ministru lor Tataru a prostit si a ucis mii de oameni cu masti neomologateCat despre iohanus …cum e turcu si pistolul Ceilalti zombi de la usr si usr plus (am auzit ca vor sa mai faca un usr , usr minus Pe toate aceste usr uri vor sa le uneasca si sa le denumeasca ,, platforma de balegarusr condusa de balega sefa Ciolos prim ministru zero)

  2. Ei stiu si nu le pasă!Au spatele asigurat și siguranța că lumea este scârbită de proteste si de revolte,de fapt nici n-ar avea cine să-i pună la punct! Ăștia pot fi puși la punct doar de soldatii care i-au instalt în fitolii,dar ca s-o facă, trebuie ca mai întâi să le ajungă la nas duhoarea mortăciunilor si la trup paduchii si râia sau poate să le arunce lumea gunoaiele în curți,ori în fața limuzinelor când circulă!

  3. Boerule , iar iti flatuleaza bibilica , matale ai nostalgii dupa Firea Pandelica Voluntareasa si Tudorache Diamant ?

    • Paduchiosule pai esti chior , nu vezi gunoaiele si lipsa de caldura ?
      Ai amnezie nu a zis el ca a doua zi dupa ce e primar rezolva cu apa?????

  4. 1. AK-24 , azi , 14 decembrie 2020 , articol de Ioana Hurdea : ” NU CEDEZ SANTAJULUI ” CLOTILDE ARMAND INVINGE ” MAFIA GUNOAIELOR ” , REUSESTE CEEA CE NICI UN PRIMAR DIN CAPITALA NU A AVUT CURAJUL SA FACA ” . Asta , in ciuda campaniei mediatice murdare , mizerabile si atacurilor virulente ale Antenei 3 , Romania TV, Stiri pe surse , DC News , etc .. 2. Comisarul.ro , astazi , ora 20:57 : ” SEBASTIAN LAZAROIU : DAN TUDORACHE PREFERA 20 DE ANI DE INCHISOARE DECAT SA-SI TOARNE BINEFACATORII ”

    • Baaa sunteti asa gunoaie de oameni ce sunteti de ce ar face pressure pe astia doi televiziunile,care e legatura????

    • Cunosc foarte bine situatia , doar halesk kkt si o pup in cur pe m-dame La Clotilde in boschetii din spatele garii Tiraspol , gara din gubernia rusa Transnistria !

  5. Boer Cupidon , la asemenea articol de maidan , e la mintea cocosului ca cititorii sa te ia cu ” huo ” si sa-ti dea placute suedeze . SIKTIR !

  6. Un articol plin de minciuni. Nu se mai potolesc toți acești profitori-lingăi sa denigreze niște oameni aleși în urma unor alegeri. Nicusor Dan a spus ca va fi o iarna cu multe lipsuri. Fără căldură și apa calda. Nu va este rușine sa mințiți ii halul asta? Ziar de doi bani. RUȘINE!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger