AcasăPoliticaClotilde Armand și Marcel Ciolacu, duel al declarațiilor, de la distanță

Clotilde Armand și Marcel Ciolacu, duel al declarațiilor, de la distanță

Clotilde ArmandClotilde Armand și Marcel Ciolacu, duel al declarațiilor, de la distanță

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a reacţionat după ce preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a cerut intervenţia preşedintelui pentru apărarea democraţiei în Sectorul 1.

„N-am crezut că PSD şi conducătorii lui suferă atât de tare că au pierdut alegerile”, a transmis primarul. Clotilde Armand susține că liderii PSD sunt disperați din cauză că au pierdut alegerile și le sugerează să strângă bani pentru facturile restante la gunoi.

„Noi imagini cu preşedintele PSD disperat că şi-a pierdut diamantele. Se solicită intervenţia preşedintelui României şi a armatei PSD să fiu înlăturată de la primărie. Sincer, n-am crezut că PSD şi conducătorii lui suferă atât de tare că au pierdut alegerile. De 9 luni sunt în stare de şoc. Înţeleg că liderii PSD au apelat şi la bloggerul lor de renume mondial (Adrian Năstase) ca să mintă despre mine. Nu-i rău. Este cel mai bun semn că reforma noastră de la primărie este eficientă”, a scris Clotilde armand pe Facebook.

Aceasta i-a transmis şi un mesaj lui Marcel Ciolacu: „Domnule Ciolacu, până strângeţi semnăturile să mă demiteţi mai bine strângeţi bani de la liderii PSD pentru că aveţi de plătit vreo 100 de milioane facturi restante pentru gunoi”.

PSD a cerut intervenția președintelui

Marcel Ciolacu a afirmat, referindu-se la imaginile cu primarul din Sectorul 1, Clotilde Armand, care ar fi intrat în camera cu voturi în seara alegerilor, că preşedintele Klaus Iohannis trebuie să intervină pentru că este în pericol democraţia şi să facă şedinţă a Consiliului Suprem de Apărare al țării pe această temă.

Președintele PSD susține că întreg partidul se va mobiliza pentru susținerea referendumului de demitere a primarului Sectorului 1, Clotilde Armand.

„Ne trebuie 52.000 – 53.000. Fac un apel către bucureșteni, mai ales după ce au văzut aceste imagini și când văd, când ies din casă șobolani și gunoaie. Fără semnăturile lor nu se pot repeta aceste alegeri. Normal că așteptam o decizie a instanței. Doamna Armand a coordonat un grup infracțional care a dus la fraudarea alegerilor. De ce stau procurorii și nu finalizează ancheta?

Credeam că trăim într-o democrație și statul de drept își face datoria, nu este părtinitor. Dacă este nevoie, ne vom mobiliza toată armata PSD, din toată țara, pentru acest referendum (de demitere a primarului Clotilde Armand – n.r.)”, a spus Marcel Ciolacu, la Antena 3.

Vă amintim că în spațiul public au apărut mai multe fotografii compromițătoare cu edilul Sectorului 1 cu mâna pe voturi în ziua alegerilor. Clotilde Armand este acuzată că a fraudat alegerile locale din 27 septembrie 2020, rezultatele anchetei dându-l câștigător pe Daniel Tudorache, candidatul PSD.

author avatar
Andreea Vlad
179 afisari

2 COMENTARII

  1. Putoarea asta insalubră a ajuns să comande unui popor întreg. Si este tolerată de autorități în ciuda tuturor ilegalităților pe care le comite. Ba chiar ar mai urma să aplaudăm toți de „binele” pe care ni-l face? Nu mai este nimeni capabil să ia hățurile în mâini si să dea cu ei de pământ? Ori trebuie să ieșim noi toți ca în 1907? Asta așteptați?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger