AcasăPoliticaClotilde Armand s-a grăbit să facă un anunț triumfalist, dar ”marea victorie”...

Clotilde Armand s-a grăbit să facă un anunț triumfalist, dar ”marea victorie” și-a găsit rapid replică

Clotilde Armand s-a grăbit să facă un anunț triumfalist, dar ”marea victorie” și-a găsit rapid replică (sursa foto: Facebook/Clotilde Armand)

Abia ce apucase Clotilde Armand să facă un anunț referitor la negocierea cu compania Romprest, că de la vărful PNL sector 1 a și venit o replică menită să mai taie din elanul acestei vești.

”Compania de salubrizare a acceptat ieri (în scris) la Prefectură să asigure serviciile din Sectorul 1 la jumătatea prețului solicitat la începutul anului. Adică la un tarif de 10-12 milioane de lei pe lună, față de 20 de milioane de lei, cât a cerut inițial”, a susținut Clotilde Armand, joi, într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook.

Primarul sectorului 1 a făcut referire și la luna perioadă în care chestiunea gunoiului de pe străzi a ținut atenția opiniei publice și a trimis săgeți în diferite direcții. ”A fost nevoie de: 10 luni de zile de luptă, șantaje și gunoi pe străzi, linșaje mediatice non-stop la televiziunile unor personaje sinistre, de un Consiliu ostil și ignorant la nevoile cetățenilor care au fost furați ani de zile, de 10 luni să înțeleagă asta.

Banii recuperați și salvați vor fi investiți masiv în infrastructură, școli și spitale. În comunitate.”, a completat Armand.

Burduja: După tot acest circ suntem în același punct?! Și asta e o mare victorie?!

Liderul PNL sector 1 i-a dat o replică primăriței. Pe aceeași rețea de socializare. Din care reiese că nu ar scădea, de fapt prețurile, ci frecvențele pentru serviciul de salubritate.

”Se pare că negocierea de ieri prevede EXACT aceleași tarife, deci tot acest circ pe nervii si pe sănătatea cetățenilor sectorului 1 a fost complet INUTIL. Doar un joc de imagine, după cum am spus de nouă luni de zile- si noi, și o mulțime de profesioniști din spațiul public.
Culmea este că ni se prezintă deja o mare victorie prin faptul că scade factura pentru sectorul 1. Dar asta NU pentru că scad prețurile, așa cum în mod mincinos se susține, ci pentru că primăria a solicitat reducerea frecvențelor.

Da, ați citit și ați înțeles bine: sectorul 1 este atât de curat încât mașinile de gunoi trebuie să treacă mai rar. Mai mult decât atât, există un regulament adoptat printr-o hotărâre a Consiliului General prin care se stabilesc foarte clar frecvențele pentru serviciul de salubritate. Adevărul este ca sectorul 1 deja încalcă acest regulament, la frecvențele din prezent! Reducerea numărului de treceri nu poate să însemne decât o încălcare și mai gravă a legii. Poate ca soluția asta împacă cele două părți semnatare, dar nu îi ajută pe cetățenii sectorului 1”, a scris Burduja.

Liberalul a mai ținut să menționeze un aspect, pe finalul mesajului său. Și anume că: ”Reducerea frecvențelor a fost pe masă încă de la comisia de mediere a consiliului local, de la începutul anului. Se putea face de atunci, dacă asta era soluția, și s-ar fi economisit DEJA zeci de milioane de lei de la bugetul local. După tot acest circ suntem în același punct?! Și asta e o mare victorie?!”

author avatar
Andrei Coman
383 afisari

1 COMENTARIU

  1. Pardon ? Nous credem ca madame avantajeaza turismul Parisului lasand in degradare Bucurestiul…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger