AcasăPoliticaClotilde Armand, despre statuetele din holul Primăriei Sectorului 1: Nu sunt nici...

Clotilde Armand, despre statuetele din holul Primăriei Sectorului 1: Nu sunt nici ”Drăcoaice” și nici „înconjurată de drăcoaice” (GALERIE FOTO)

Clotilde ArmandClotilde Armand, reacție după ce a umplut Primăria Sectorului 1 cu statui ce reprezintă „drăcoaice fără sutien”

Clotilde Armand a expus pe holurile Primăriei Sectorului 1 statui ce înfățișează draci, de sex masculin sau feminin.

Avocatul fostului primar a scris pe Facebook, că deşi mai are multe de rezolvat în sectorul pe care îl conduce, Clotilde Armand şi-a găsit timp pentru organizarea unei expoziţii de sculptură, chiar în holul de la parterul Primăriei.

Sculpurile de pe holurile Primăriei Sectorului 1 aparțin absolvenților de la Universitatea Națională de Artă

Edilul a făcut precizări și spune că totul este un atac politic. Clotilde Armand a precizat că statuile amplasate în holul primăriei, descrise de apropiații fostului edil PSD Daniel Tudorache drept ”drăcoaice fără sutien”, sunt operele de artă ale absolvenților de la Universitatea Națională de Artă.

„Avocatul fostului primar și șeful PSD sunt supărați că am deschis holul primăriei pentru ca artiștii tineri să-și expună lucrările. Și au început cu propaganda și misiunea de kompromat. Titlurile următoare circulă în presa condusă de foști turnători sau infractori: ”Drăcoaice fără sutien la primăria condusă de Clotilde Armand”, ”Clotilde Armand e înconjurată de drăcoaice!”. Doar că ce să vezi? Nu sunt nici ”Drăcoaice” și nici ”înconjurată de drăcoaice”. Sunt operele de artă ale absolvenților de la secția de Sculptură din cadrul Universității Naționale de Artă din București. Și eu am deschis acest hol al primăriei pentru ei și pentru cei care vor și n-au unde să-și expună lucrările. Mă bucur să sprijinim arta tânără și în acest spațiu poate expune oricine dorește.”, se apără ea.

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a explicat joi că statuile expuse în holul instituției sunt prezentate cu ocazia Zilei Brâncuși, sărbătorită pe 19 februarie.

„Această expoziție este organizată cu ocazia zilei de naștere a lui Constantin Brâncuși. Comuniștii au vrut să-i dărâme ″Coloana fără de sfârșit″⁣ de 3 ori cu tractorul, au considerat arta lui ″⁣decadentă″⁣ și au refuzat moștenirea lui. PPS: În imagini sunt lucrările despre care unii spun că sunt scandaloase. Ce să faci?! Așa este atunci când ești obișnuit să te uiți doar la diamante”, a mai spus Clotilde Armand.

author avatar
Andreea Vlad
1.448 afisari

9 COMENTARII

  1. Excelent
    Doamna are apetit pentru sex în orice poziție.
    Bugetari din primărie, unitiva
    Si faceti sex în grup cù șefa!

  2. cruela demon nu se dezminte si pluseaza pt contribuabili in stilul ei dar in campanie nu le a prezentat viziunile abstracte sa stie cu cine au de a face!!!!!!!!!!

  3. Un ponei cu ceva in fund ? O adevarata arta, fix in pandemia Primariei sector 1 !
    S au terminat toate problemele p acolo ?
    Cat a incasat pentru inchirierea spatiului ?
    A facut bani pentru stransu’ gunoiului ? 🙂

  4. Ce mai seamana statuiile cu Clotilda
    Cum ar spune -Veniti la Orgasme Domnilor- din partea Primariei

  5. Expunerea lucrarilor unor studenti nu e de criticat. O avea multe pacate Clotilde Armand dar, de dat asta, nu mi se pare ca gestul ei de a aproba folosirea holului primariei de sector ca spatiu expozitional e criticabil, ci -mai degraba- laudabil. Subiectul lucrarilor expuse („draci” si „dracoaice”) e posibil sa raspunda cerintelor impuse de profesorii de la UNARTE, pe care studentii le-au rezolvat fiecare in stilul lui. Mi se pare carcaghios sa se faca un subiect jurnalistic din asta. In lumea larga poti inatlni manifestari artistice si mai curajoase, si nu-i bai! Mai bine sa ne preocupam de lucrurile care ne afecteaza viata: curatenia sectorului, poluarea, spatiile lui verzi, constructiile care uratesc armonia unuia dintre sectoarele in care poti analiza istoria acestui oras.

  6. In filmul „Actorul si salbaticii”, maestrul (Constantin Tanase), asculta elucrubatiile savante ale unui incepator, presupus geniu in arta spectacolului. Maestrul il asculta si il „recompenseaza” dar, DOAR IL ASCULTA. Asa si noi… privim „operele” … doar privim. Nu ne entuziasmam, nu credem in ele ca vor face istorie, nu le va creste nici in 1000 de ani valoarea, … doar privim. Laudabila insa initiativa Primariei. Mi-ar place sa cred ca nu s-au incasat chirii. Ar fi jenant.

  7. Aceasta expozitie (exhibitie, de fapt) este un adevarat PANDEMONIU – ca sa contrabalanseze „pandemia”!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger