AcasăPoliticaClotilde Armand râde în nasul PSD

Clotilde Armand râde în nasul PSD

„Partidul nu se va implica politic, dar se va alătura oricărei inițiative cetățenești pentru demiterea acesteia”, spunea liderul PSD, vizând-o în mod direct pe Clotilde Armand. Încă de la început formularea asta în limbaj politic, adică spui ceva dar de fapt nu spui, ar fi trebuit să dea de gândit multora.

1.700 de voturi câștigate de Daniel Tudorache, fostul primar al Sectorului 1. Voturi care, din câte se știe până acum, au fost furate  de contracandidatul Clotilde Armand. 11.000 de voturi care nu sunt de găsit. E de presupus că sunt voturi din partida aceluiași Tudorache, că doar nu era ca USR să le fure dacă îi erau favorabile Clotildei. S-a deschis acțiune penală și ăsta a fost rezultatul. PSD a sărit în sus de la bun început. Facem referendum și o dăm jos pe franțuzoaică dacă nu își demisia. Iar după aia facem alte alegeri. Ce mișto!

Până la referendum, PSD trebuie să adune voturile necesare pentru declanșarea acestuia. Fără o implicare politică, șansele sunt minime. „Ne vom alătura oricărei inițiative cetățenești pentru demiterea primăriței”, spunea PSD. Cum? Concret. Ca în coproducțiile petrecerilor mele din copilărie, când mama venea cu clătitele iar mătușile și bunica aduceau magiunurile? La atâta amar de vreme după alegeri, cine vrea să semneze pentru demiterea Clotildei Armand nu știe unde poate să facă. Nu există niciun cort amenajat, nici măcar un scaun și o măsuță unde să existe un cetățean care să strângă semnături. Clotilde Armand știe asta, doar e sectorul ei. Dar mai știe că operațiunea nu e chiar atât de ușoară, după cum lasă PSD să se înțeleagă.

Cred că acum se amuză, pentru că mai știe și că, deocamdată, nu este stabilit niciun referendum. Durează până ce se va hotărî data. Durează până ce se va decide, după ce trece referendumul, când vor avea loc alegerile. Și aici o luăm de la capăt, cu organizare, cu numărare, contestații și renumărare, căci singurul interes al Clotildei este să tergiverseze lucrurile. Până nu se termină tot bâlciul, nu-i trage nimeni scaunul de primar de sub fund. Are șanse să termine mandatul până ce se aștern apele. Și atunci cum să nu râdă în nas PSD, când anunță că nu se implică politic? E tot ceea ce vrea.

author avatar
Valentin Boeru
1.686 afisari

8 COMENTARII

    • Ciolaciu este un vierme pîzîdîst care trebuie asomat. Ca toți șobolanii roșii care au distrus România!

      • Ca sa spunem ca Ciolacu e pîzîdîst, trebuie sa admitem ca si Johanist este pîzîdîst. Pentru ca fara intelegerea Ciola(ni)cu – JohAnnis (practic USL redivivus) nu ar fi fost repus guvernum meu 3 (Orban, proaspat dat jos prin motiune), nu s-ar fi votat starea de urgenta si nici nu s-ar fi format coalitia „3 saboti” (comparatia apartine vicepremierului Barna.
        Nu trebuie uitat ca Johannis a fost plamadit in creuzetele Grivco pentru a fi vicepremier in guvernul USL si nici faptul ca defila brat la brat cu Dragnea pe la mitinguri.
        Iar acum, pe mana lui Citu incearca sa rupa alianta istorica USL in favoarea lui, ca PNL nu exista. Acelasi lucru l-a vrut si Dragnea (sa sparga USL in favoarea lui ca nici PSD nu nai exista la data aceea). Sa speram ca vor fi consecinte identice.

  1. Asta a fost ordinul pe unitate, Bucureștiul a fost furat, Brașovul furat, constanta furată, Timișoara furată, ciolacu a dat ordin sa nu existe numărătoare Paralela nici la locale si nici la europarlamentare. Cat despre numărătoarea Paralela de la parlamentare, PSD a avut 4 procente in plus, ce nu sau regăsit in numărătoarea oficială, tabletele si au facut treaba. Dar ciolacu a tăcut mâlc, ca asa venise ordinul de la pădure. Omul având si niste dosare ținute la sertar, iar frica de pușcărie l a facut sa isi facă nevoile pe romani. Ne meritam soarta de slugi fara coloana vertebrală

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger