AcasăPoliticaClotilde Armand, pusă oficial sub acuzare! Dosarul de la ANI capătă o...

Clotilde Armand, pusă oficial sub acuzare! Dosarul de la ANI capătă o altă „greutate”

Clotilde Armand a anunţat chiar ea că procurorii i-au schimbat încadrarea din suspect în inculpat în dosarul în care a fost acuzată de incompatibilitate de ANI.

Primarul sectorului 1 susține că acest lucru este „reacția sistemului PNL PSD la anunțarea candidaturii” sale.

Clotilde Armand dă vina pe PSD şi PNL

„Să vă mai dau un exemplu despre reacția sistemului PNL PSD la anunțarea candidaturii mele.

Probabil știți, sunt acuzată de fostul primar PSD (Diamante) că aş fi fost remunerată ilegal cu 2.500 euro într-un proiect european în care am implementat măsuri anticorupţie la Primăria Sectorului 1.

Am respectat legea în cazul proiectului pe fonduri europene şi am contestat în instanţă raportul ANI. Apropos, în acelaşi timp în care au schimbat judecătorii, “Noaptea ca hoții!”, m-au sunat de la Parchetul Judecătoriei Sectorului 1 că se schimbă calitatea de suspect în inculpat”, scrie Armand pe Facebook.

Armand, compromisă până pe 9 iunie?

Primarul de la Sectorul 1 susține că se dorește trimiterea sa în judecată până pe 9 iunie, când au loc alegerile locale.

Armand reclamă, totodată,„ modul profund defectuos în care s-a derulat ancheta”, menționând că „au schimbat trei procurori până au găsit pe cineva care să semneze actele de acuzare împotriva mea”, precum și că a depus plângeri la parchet și la inspecția judiciară și n-a primit niciun răspuns.

„Au schimbat trei procurori până au găsit pe cineva care să semneze actele de acuzare împotriva mea.

Cel care conduce ancheta este un polițist care a promovat anul trecut în timpul anchetei de la Poliția Sectorului 1 la Poliția Capitalei.

Avocații mei au cerut informații de la procuror despre aceste schimbări. Nu am primit niciun răspuns”, spune ea.

Agenția Națională de Integritate o acuză pe Armand că s-a numit singură manager într-un proiect anticorupție finanțat din fonduri europene, în urma căruia ar fi câștigat aproape 19.000 de lei. ANI a sesizat parchetul.

ANI susținea că cele 5 dispoziții semnate reprezintă numirea în funcția de manager de proiect, precum și majorarea indemnizației lunare, cu până la 30%.

author avatar
Andrei Ștefan
929 afisari

9 COMENTARII

  1. E o Soso 2.Galagie si nicio realizare.Toata lumea e acuzata, doar domniile lor sunt neprihanite.

  2. Dosaru are aceeași greutate ca cel de la voturile furate cu sacii la alegeri, cind voturile contra erau bagate la tocatorul de hartie.Ce sa ales de el?A vazut o țara întrega imaginile? Praful sa ales de dosarul resp.

  3. A venit aprobarea de la stapani? Se poate? Trebuia condamnata dupa falsificarea voturilor……………..

  4. Cât va dura procesul, când va exista o hotărâre definitivă?! Off-topic : un procuror, de la vestita secție, a ieșit din sistem și a părăsit țara cu intreaga familie.

  5. Nu va păți nimic. Nu a pățit nimic nici când a fraudat alegerile. Trăiască Serviciile Secrete Franceze! URA! Fac pariu că va fi aleasa din nou la primărie chiar daca nu s-ar prezenta nimeni la vot . Că asta-i în România

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger