AcasăPoliticaClotilde Armand, prinsă pe picior greșit în plină stradă

Clotilde Armand, prinsă pe picior greșit în plină stradă

Candidata USR-PLUS la Primăria Sectorului 1, Clotilde Armand, a fost surprinsă în timp ce filma un discurs în plină stradă.

Până aici nicio problemă, doar că din imaginea care a ajuns pe internet se poate vedea că aspiranta la fotoliul de primar are ajutoare, în sensul că nu ține un discurs liber, ci aruncând un ochi pe foile pe care le ține o doamnă binevoitoare aflată în spatele camerei. Pe scurt, se folosește de ”ajutor” pentru a lăsa impresia că se adresează liber electoratului pe care speră să îl convingă să îi dea votul.

„E o vuvuzelă care spune ce vor alții să spună! Aceasta este dovada că nu are un discurs liber, sincer, pornit din propria ei judecată. Suntem păcăliți, manipulați și făcuți din vorbe. Ea când e lăsată liberă să vorbească… Ați văzut cu toții!”, sună textul ce însoțește poza ajunsă în mediul online, surprinsă de la înălțime, după cum se poate vedea.

author avatar
Andrei Coman
1.474 afisari

4 COMENTARII

  1. Clotilda, care o cotcodaceste la francezi, o Iuda, varianta feminina, o fi in bucat si ea din ambele parti

  2. Comaneeee nu e vuvuzelă bă! Se zice vuvuzea! Și are legaturi strinse cu ambasadoarea Frantei la București. Înainte (clotilde ) a lucrat pt. firma Bechtel cea caruia prim.min.adrian nastase i-a facut cadou de la noi toți românii suma de 2 miliarde de $! Un contract pagubos pt.țară,pt.România și pt. care in mod normal orice țară s-ar fi întors juridic/penal împotriva celui ce a păgubit țara cu 2 miliarde de $! Consider ca și azi statul român ar avea de unde sa recupereze cei 2 miliarde de $ de la adrian nastase fost prim.ministru al României!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger