AcasăPoliticaClotilde Armand: „PNL este un grup foarte nefast!”

Clotilde Armand: „PNL este un grup foarte nefast!”

Alianța dintre USR PLUS și PNL a fost aruncată în aer de nimeni altul decât candidatul comun al celor două formațiuni politice la Primăria Sectorului 1, Clotilde Armand. Aceasta susține că PNL este un grup nefast, iar alianța este una de fațadă.

Liviu Pleșoianu, parlamentar PSD și deputat, a publicat pe contul său de pe o rețea socială o captură video dintr-un interviu acordat de Clotilde Armand presei, în 2016.
Userista spunea, la vremea aceea, aflându-se la prima candidatură pentru Primăria Sectorului 1, că PNL este un grup nefast și manipulator. În 2020, PNL s-a aliat neoficial – doar la nivel declarativ – cu USR Plus, pentru a crește șansele a doi candidați USR, Clotilde Armand, la Sector 1, și Nicușor Dan, la Primăria Generală a Capitalei.
Proba VIDEO: Clotilde Armand ataca întregul PNL în 2016 și spunea că e “un GRUP FOARTE NEFAST”!
Clotilde Armand, 2016: “Un grup de oameni FOARTE NEFAST! Doar unul e corect printre ei! De fapt, este UN SINGUR PNL-ist CORECT (Mircea Ionescu-Quintus)! Are 99 de ani și e foarte urât că îl manipulează pe acest domn, fără respect pentru ce a făcut în spate!”

Franțuzoaica a scăpat porumbelul joi seară

Invitată să adreseze alegătorilor câteva cuvinte, în emisiunea „România 9” de la TVR 1, Clotilde Armand a scăpat porumbelul. Aceasta a spus că la alegerile acestea „nu ne mai bazăm doar pe instituții, ci și pe votul oamenilor”.
În contextul în care au apărut tot mai multe informații cum că Armand face parte din serviciile externe de informații, lucrând pentru interesele francezilor, baza ei pusă pe instituții, declarată astfel, a stârnit rumoare și mirare.

689 afisari

4 COMENTARII

  1. A.P sunt initialele de la Anonim Pervers , asta e jurnalism sub acoperire ? Mare e gradina …..

  2. Da clatito sigur ai dreptate PNL ul este o adunatura de prosti care fara ajutorul statului paralel ar fi stat in opozitie pana in 2040 iar atunci dupa 1 an ar fi dati jos de proasta administrare si furt Dar si tu cu partidutul tau securist sunteti la fel :prosti ,raI ,HOTI ,si nazi Luati l pe Ciolosvec si pe Leprele limberale dar si pe fatalaul sas si mergeti la baut pisat

  3. Nu o mai mediatizați pe aceasta doamna care a venit in România sa se îmbogățească, figura ei arată ca este hulpava, sa candideze in țara ei, nu am încredere in ea .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger