AcasăPoliticaClotilde Armand nu și-a văzut sacii în căruță, dar joacă „tontoroiul” pe...

Clotilde Armand nu și-a văzut sacii în căruță, dar joacă „tontoroiul” pe PSD. „S-a închis robinetul cu bani publici”

Magistrații au amânat pentru miercuri sentința în legătură cu rezultatul votului de la alegerile locale care au vut loc pe data de 27 septembrie 2020.

Deocamdată, până la decizia finală a judecătorilor, situația este incertă pentru Sectorul 1 și Sectorul 2 din Capitală.

Cu toate acestea, Clotilde Armand se consideră câștigătoare și atacă dur PSD

Clotilde Armand: „Am și eu o intrebare”

Recent, reprezentanta USR a postat pe pagina sa de socializare un mesaj în care aruncă acuzatii extreme de grave la adresa social-democraților.

„Multe titluri de „presă” astăzi informează fals oamenii că se reiau alegerile în sectorul 1 sau că nu am fost validată primar al sectorului 1. Avocatul fostului primar pesedist plătit din banii primăriei să-l apere pe fostul primar pe persoană fizică apare pe la televiziuni susținând că au fost fraudate alegerile locale în sectorul 1. Alt mare avocat în conspirații și vajnic luptător împotriva folosirii măștii de protecție când mii de români se îmbolnăvesc de Covid 19 iar medicii sunt epuizați de atâtea cazuri prin spitalele noastre acuză fraude la alegerile locale. Curat murdar!

Nu vă supărați, am și eu o întrebare pentru distinșii avocați: ce căutau membrii PSD cu sute de procese verbale în alb deasupra Biroului Electoral de Sector și de ce sediul de campanie al PSD funcționa într-o instituție a primăriei fix deasupra BES?! Pauză”, scrie Clorilde Armand pe Facebook.

Candidata la Primăria Sectorului 1 așteaptă validarea mandatului

Nu mai are răbdare până la aflarea deciziei definitive a judecătorilor și trece la atacuru furibunde.

„Este dramă mare prin PSD. S-a închis robinetul cu bani publici și acum vor plăti pentru dezmățul lor. Mai răsfirați… doamnelor și domnilor. Ce s-a întâmplat astăzi? Adevărul: Judecătoria Sectorului 1 București a dispus disjungerea cererii PSD și a amânat pentru miercuri validarea mandatului meu. De aici până la declarațiile caraghioase făcute de pesediști este o mare distanță.

Apoi, se tot plânge fostul primar pe la „Secția lui Tudorel”. Doamnelor și domnilor de la PSD oare nu știți dvs. că această secție încalcă dreptul Uniunii Europene și trebuie desființată?! Vă întreb prietenește: dacă aveți atâtea dovezi de fraudare de ce nu mergeți la DNA?! De fapt oricum o să mergeți. Curând”, a mai scris Clotilde Armand, pe Facebook.

author avatar
Eli Dan Davidescu