AcasăPoliticaClotilde Armand, demiteri pe bandă rulantă în Sectorul 1! Controversatul Doboș, noul...

Clotilde Armand, demiteri pe bandă rulantă în Sectorul 1! Controversatul Doboș, noul șef al Poliției Locale?

Clotilde Armand anunță demiteri pe bandă rulantă în sectorul 1. Îi face loc consilierului controversat? (foto: Facebook/Clotilde Armand)

Primarul sectorului 1 anunță, marți, schimbări pe bandă rulantă la nivelul administrației locale pe care o păstorește.

Clotilde Armand susține, cu acest prilej, că are zero toleranță față de cei care nu respectă legea. Nicio vorbă, însă, despre informațiile apărute – pe surse – cu privire la faptul că ar urma să instaleze în fruntea Poliției Locale a sectorului 1 un fost lider local al USR-ului – pe care l-ar fi luat și consilier – om de numele căruia se leagă, însă, un trecut controversat.

”Directorul Administrației Domeniului Public Sector 1, directorul Poliției Locale Sector 1 și directorul Direcției de Investiții vor fi demiși începând cu data de astăzi. Aceste 3 direcții moștenite în forma actuală de la vechea administrație au creat un deficit de peste 700 milioane de lei în acest an și pun în dificultate bugetul local”, susține Armand, într-un scurt mesaj transmis marți în jurul prânzului, pe pagina sa de Facebook.

Zero toleranță, dar și zero comentarii pe un subiect de interes

Primarul sectorului 1 continuă prin a susține că ”incompetența, neglijența și achizițiile publice suspecte nu mai au ce căuta în această instituție”. ”Repet: am zero toleranță față de cei care au ales să fenteze legea și nu-și îndeplinesc atribuțiile”, își încheie Armand postarea.

În așteptarea unor precizări clare și oficiale despre un subiect de interes pentru opinia publică în general, nu doar pentru locuitorii sectorului 1, vă amintim că despre Clotilde Armand s-a aflat – pe surse, e drept – că l-ar avea în vedere pentru șefia Poliției Locale Sector 1 pe Daniel Doboș, fost președinte al USR Turda, despre care s-a aflat că făcut 15 ani de închisoare în Germania. DETALII AICI.

author avatar
Andrei Coman