AcasăPoliticaClotilde Armand, anunț de ultimă oră: ”Sunt oficial primarul Sectorului 1”

Clotilde Armand, anunț de ultimă oră: ”Sunt oficial primarul Sectorului 1”

Clotilde Armand, anunț de ultimă oră: ”Sunt oficial primarul Sectorului 1” (sursa foto: Facebook/Clotilde Armand)

La exact o săptămână de la alegerile locale din 27 septembrie și după îndelungi discuții și acuze cu privire la rezultatul cursei electorale pentru fotoliul de primar al sectorului 1, candidata USR-PLUS își anunță victoria.

”Biroul Municipiului Bucureşti a respins în urmă cu câteva minute (11 la 4 voturi) contestațiile PSD împotriva mea”, a transmis, duminică după-amiază Clotilde Armand, pe pagina personală de Facebook.

Explicând urmările acestei decizii, Armand a mai notat: ”Astfel, în Sectorul 1 nu se mai anulează alegerile și nu se mai renumără voturile. Telenovela pesedistă a contestațiilor s-a terminat. Manipularea abjectă s-a terminat. Știu că le este greu să creadă asta dar de astăzi sunt oficial primarul Sectorului 1.”

Ce spunea Tudorache

Până la această oră principalul său contracandidat în cursa pentru Primăria Sectorului 1 nu a reacționat public pe acest subiect. Însă zilele trecute, social-democratul Daniel Tudorache anunțase în primă fază, după ce solicitase Biroului Electoral Central renumărarea voturilor, că își dorește ”transparență totală, în primul rând pentru a elimina orice suspiciune despre furtul voturilor”.

O zi mai târziu, în așteptarea decizei BEC referitor la cererea vizând renumărarea voturilor din toate secțiile de votare, Tudorache transmitea, tot prin intermediul paginii sale oficiale de Facebook, următoarele concluzii: ”Atât timp cât și USR-PLUS strigă “Fraudă!”, și noi strigăm “Fraudă!”, cred că situația la Sectorul 1 trebuie clarificată, înainte de începerea unui nou mandat de primar, indiferent cine va conduce Primăria Sectorului 1 în următorii patru ani”.

143 afisari

10 COMENTARII

  1. Ai bagat mana pana la umar in sacii cu voturi si acum te dai mare.Nu ai sa faci nici o branza in sectorul 1 ca sistemul te-a pus acolo pentru alte scopuri.

  2. sa nu incepi deja sa ne spui ca ii dai pe mana justitiei pe unii si altii ca primaria e platita de cetateni sa muncesti pt ei nu sa fii generaleasa!!!!!

  3. Ciortilde a castigat cu complicitatea tradatorilor ROMANI de neam si tara. Halal natie de tradatori si fara caracter. O sa-ti fie bine natiune cu strainii care te conduc.

  4. Aceasta matracuca,daca era cum se pretinde,o femeie de caracter,cinstita,isi lua catrafusele si cu scuzele datorate,pleca cu coada intre picioare,rusinata si ea de megahotia de care acum profita.Cei mai vinovati sunt in primul rand idiotii care au votat-o,cati or fi. Si alti idioti care nu au mers la vot sa sa-si ajute primarul mertituos sa castige la scor.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger