AcasăPoliticaClotilde Armand a pus mâna pe voturi în seara alegerilor. Imaginile care...

Clotilde Armand a pus mâna pe voturi în seara alegerilor. Imaginile care o compromit total. Ciolacu îi cere demisia (VIDEO)

Clotilde ArmandClotilde Armand a pus mâna pe voturi în seara alegerilor. Imaginile care o compromit total. Ciolacu îi cere demisia (VIDEO)

Clotilde Armand s-a compromis definitiv! Imagini potrivit cărora primarul din Sectorul 1 ar fi intrat în camera cu voturile în seara alegerilor locale din 27 septembrie 2020 au apărut în spațiul public.

Scandalul numărării voturilor de la Sectorul 1 a izbucnit după difuzarea unor imagini în care persoane despre care se afirma că ar fi membri ai USR PLUS umblau la sacii cu voturi pentru Primăria Sectorului 1 al Capitalei.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, îi cere demisia şi anchetarea sa de către procurori.„Demisia Armand! Şi apoi pe mâna procurorilor! Poate acum înţelege toată lumea de ce Iohannis vrea cu orice preţ desfiinţarea SIIJ!!! Ce face SIIJ acum este să renumere voturile furate deja de Clotilde Armand?! Asta nu mai e o problemă a sectorului 1, ci a democraţiei romaneşti”, a scris, vineri seară, pe Facebook, Marcel Ciolacu.

Acesta consideră că autorităţile trebuie să intervină. „Încă mai cred în puterea instituţiilor statului. Acum cetăţenii trebuie să vadă că statul nu e slab. Le cer autorităţilor sa intervină şi să deschidă de urgenţă o anchetă penală”, a mai scris Ciolacu. Acesta anunţă că, dacă nu se vor lua măsuri, PSD va folosi toate mijloacele politice pe care le are la dispoziţie.

Armand se apără și reclamă fake news

Clotilde Armand a reacţionat şi a reclamat un fake-news grosolan, sfătuindu-l pe Ciolacu să-şi schimbe ochelarii, întrucât persoana la care face referire nu este ea. „Câteva precizări pentru televiziunele care difuzează imagini cu «Clotilde cu mâna pe voturi!» şi spun că eu aş fi fost în camera respectivă din sediul BES 1: ghinion! Doamna respectivă indicată de avocatul lui Tudorache şi de televiziunile de casă ale PSD nu sunt eu. Seamănă dar nu răsare”, a scris, vineri seară, pe Facebook, Clotilde Armand.

„Un nou fake-news grosolan a apărut simultan la televiziunile abonate la bănii primăriei până să ajung eu primar, sunt încercări disperate ale lui Dan Tudorache şi ale avocatului acestuia de a distrage atenţia de la dosarele deschise de DNA. De 9 luni se chinuie să zică că am furat voturile şi nimeni nu-i crede. Pentru că Justiţia nu minte. Nu am intrat niciodată în camera unde se numărau voturile, în imagini se vede clar că este vorba de o altă persoană. Nivelul ştirilor false create de PSD a ajuns prea departe. Îi voi acţiona în judecată pe toţi cei care sunt părtaşi la manipularea aceasta grosolană”, a mai scris primarul Sectorului 1.

author avatar
Andreea Vlad
833 afisari

6 COMENTARII

  1. Madama asta a taiat cablurile de net pe la Piata Romana…cica face ordine…
    Cand cei nefericiti ( in zona era si Curtea de Conturi) si au spus opinia in mediul on line..au sarit angajatii ei din on line…e fake !

  2. Acolo trebuie personalizat buletinul de vot si sa ai un singur formular si 100 de ciorne. Poti sa scrii o mie de ciorne asemanatoare dar doar un buletin original. Ai comis greseala astepti inspectia Bec si reprezentanti ai partidelor pt reproducerea altui buletin. Seful de comisie de vot isi pierde atributiile pe viata.
    Propun alegeri anticipate nu de asta au murit tineri ci asa furau marxistii. Eu nu zic fura dar nu se vede nimic decat mizerie si gunoaie. Sa mearga Armand in Sibii sau Bv sa vada orase nu un muc pe jos parcuri curate tunse mananci de pe jos la gunoi, capcane sobolani tantari infertili. La Cluj sunt multi sobolani in magazine si cofetarii ca in sector 1.

  3. Asta este respectul fata de alegători, fata de democrație. O groapa de gunoi plina de hârtii nefolositoare. Cine poate spune ca astea sunt voturi? Imaginile acestea, fara sa mai ținem seama de toată povestea sunt motive puternice să zboare capete.

  4. Cucoană asta, venită de unde si-a încărcat dracu copii, trebuie interzisă la iesirea din țară inainte sa fie prezentă în fața unui judecător care să decidă dacă alegerile au fost fraudate sau nu si care este contribuția acestei persoane.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger