AcasăItaliaCLANUL BIDEN - sex, droguri, bani și legături dubioase cu rușii

CLANUL BIDEN – sex, droguri, bani și legături dubioase cu rușii

bideniCum s-au folosit Bidenii de companii-fantomă ca să se îmbogățească. Au făcut afaceri și cu români

În timp ce „Papa Joe” plimbă ursul prin Europa, încercând să mai strângă lesa obraznicului Zelenski, acasă, în State, clanul Biden își vede nestingherit de treabă. Adică, de afaceri și legături dubioase cu rușii, de droguri, sex și prostituție. Cumva, la astfel de apucături, și scandalurile fac parte din meniu, așa că 2023 a debutat, cum altfel, cu dezvăluiri despre „combinațiile” beizadelei Hunter.

Dar în peisaj, după cum o să vedem, mai apare un personaj, a cărui poveste ajută la conturarea unei imagini cât mai fidele a familiei prezidențiale americane.

Ce legătură este între Hunter Biden și Oleg Deripaska

Hunter Biden, legături cu oligarhul rus Oleg Deripaska, implicat în recenta acuzare a fostului agent federal Charles McGonigal. Acesta din urmă, până nu demult șef al unei divizii neoficiale de spionaj din cadrul FBI (cu sediul la New York), zice-se că ar fi fost cumpărat de Deripaska, oferind informații confidențiale miliardarului rus.

Presa nealiniată (încă) ordinului pe linie dat de la Washington relatează că în laptopul pierdut de Hunter Biden s-au găsit e-mailuri în care fiul președintelui SUA încearcă să vândă informații despre Oleg Deripaska unei firme americane de aluminiu, Alcoa, care tocmai semnase un parteneriat cu gigantul Rusal (firma lui Deripaska, fondată în 2000). Astfel, beizadeaua de la Casa Albă, care și-a băgat nasul pudrat și prin Ucraina, agitând suficient de mult apele pe la Kiev încât cazul să ajungă în Congresul SUA, s-a oferit să „vândă Alcoa analize statistice ale riscurilor politice și corporative” referitoare la o colaborare cu Oleg Deripaska, după cum arată e-mailurile lui Hunter Biden.

Potrivit jurnaliștilor americani, informațiile pe care voia să le vândă Hunter Biden, pe vremea când tatăl său era vicepreședintele SUA, includeau o listă a elitelor de rang similar din Rusia, harta tuturor rețelelor lui Oleg Deripaska – legături și interacțiuni cu alți afaceriști ruși, țările în care opera Rusal etc. Prețul de vânzare negociat de Hunter Biden: 25.000 de dolari pentru informații seci, fără „substanță”, sau 55.000 de dolari pentru „o analiză rafinată”, după cum scrie presa din State.

Totuși, se pare că afacerea a picat deoarece reprezentanții firmei Alcoa nu au considerat că „analiza datelor valorează 55.000 de dolari”.

În 2018, Oleg Deripaska a fost pus pe „lista neagră” de americani, fiind acuzat, printre altele, că „a acționat sau a pretins că a acționat în numele, direct sau indirect, al unui înalt oficial al Guvernului Federației Ruse, dar și pentru că a activat în sectorul energetic al economiei ruse”, potrivit unui rechizitoriu al Departamentului Justiției.

Mai departe, dovezile găsite în laptopul lui Hunter Biden vorbesc despre legăturile sale cu Charles McGonigal, informatorul cumpărat de Deripaska, Agron Neza, un spion albanez, și Dorian Ducka, consilierul fostului prim-ministru de la Tirana. „Dorian a fost un real ajutor la început, așa că ar trebui să luăm în considerare modul în care îl includem în plăți”, este un email primit de Hunter de la James Gilliar, partenerul său de afaceri. „În niciun caz nu o facem!”, a răspuns înapoi fiul lui Joe Biden.

James Biden, trafic de influență?

Dacă Joe Biden este compromis de tranzacțiile familiei sale, aceasta este o amenințare la adresa securității naționale, susțin republicanii.

Atacul lor vine după ultimele dezvăluiri, dar cele mai noi nu-l vizează pe Hunter, ci îl au în prim-plan pe James. James Biden este fratele președintelui și asupra lui planează suspiciunea că ar fi făcut uz de numele său și influența fratelui pentru a ajuta o firmă de construcții din Philadelphia să încheie un acord cu Guvernul Arabiei Saudite.

Potrivit Daily Mail, documentele descoperite de jurnaliști sugerează că unul societatea din Philadelphia l-a angajat pe James datorită numelui său de familie, el fiind, la vremea respectivă, fratele vicepreședintelui SUA, al doilea cel mai puternic om din America. Hill International i-a cerut lui James Biden să negocieze un acord secret cu saudiții, iar fratele vicepreședintelui trebuia să convingă Riadul să plătească 140 de milioane de dolari pentru o fabrică de desalinizare construită de americani.

Toate aceste dezvăluiri vin în timp ce Comitetul pentru supraveghere și responsabilitate al Camerei Reprezentanților, condusă de republicani, continuă să cerceteze afacerile derulate de clanul Biden. „Sunt tot mai multe dovezi că familia Biden a folosit numele președintelui Joe Biden pentru a face tranzacții în întreaga lume și pentru a se îmbogăți”, a tunat republicanul James Comer.

author avatar
Nicholas Cezar Redactor
1.688 afisari

10 COMENTARII

  1. DACA E NUMAI ATAT , NU E GRAV
    O SA DESCOPERITI MAI MULT DUPA TEMINAREA MANDATULUI SAU MANDATELOR SENILULUI
    IN REST , TOATE BUNE
    SLAVA COMERTULUI CU ARMAMENT DE RAZBOI
    MOARTEA UNUI OM E O TRAGEDIE , A UNUI MILION DE OAMENI ESTE O STATISTICA (Joseph Staline)

  2. e veche stirea – de la campania lu trump de cand a iesit ala giuliani cu laptopul – burisma merge inainte

  3. Legaturile dintre democrati si afacerile cu oligarhii sunt vechi inca din1991 cand a inceput marea tovarasie BorisEltin-BillClinton.Au cam30de ani de afaceri grase mai ales prin Europa cu Strabag,Lukoil,Gazprom,Rusal
    Chestia cuHunterBiden e praf in ochi,nimica toata.Sunt politicieni de top din Europa si USA pe lista de persoane mituite de oligarhii rusi plus o multime de firme care au avut afaceri 30de ani cu ei
    La un moment dat s-au certat unii cu altii in principal dupa ce s-a schimbat conducerea la Kremlin ,au tot incercat sa dreaga ceva dar s-a ajuns la conflict total intre cele doua tabere.Deci conflictul este pe afaceri bani putere etcetera intre doua grupuri unul pro-Londra si altul pro-Kremlin.

  4. treaba lor, noi n-am vazut, nu stim nu ne bagam. sa se cotonogeasca uriasii intre ei. nu ne privește pe noi bagabonteala lor, noi tre sa vedem cum scapam tara de politruci si de pericolul razboiului.
    in rest, descurce-se.

  5. Numai MINICIUNI !

    Biden cel original a fost executat cu injectie letala in 21 Decembrie 2020.
    O perioada l-a inlocuit un actorash care a fost executat in Indonezia dupa acel Forum Mondial, pentru ca era dus rau si vorbea numai prostii.
    Acasa in Republica Comunista Ameria, Cabala pregatise o clona pe care o vedeti acum.
    Cautati imagini cu Biden original de pe timpul cand era adjunctul nepotului lui Hitler Barak Husein Obama, si veti constata ca avea ochi caprui, iar actorasul care l-a inlocuit a avut ochi albastri ca si clona actuala.
    Din informatiile mai multor servicii secrete: CIA, MI6, Mossad si FSB, familia Biden are o proprietate mare in Ucraina. In aceeasi tara nazisto – satanista, familia Biden facea afaceri de milioane.
    Au existat niste inregistrari audio pe You Tube in care Biden Original si fostul presedinte Porosenko discutau afaceri in numele criminalului Obama, mort si el de doi ani, dar au fost sterse.
    Hunter Biden, un drogat satanist, a fost spanzurat la Guantanamo acum un an, pentru multe capete de acuzare.
    Asadar, despre ce afaceri vorbesc idiotii de la Daily Mail ?
    Cine din familia Biden, executata de mult timp, mai face afaceri ?
    Aceste ,,stiri’’ sunt inventii ca si ,,documentele gasite in garaj’’ ca sa se pregateasca arestarea presedintelui ilegitim Biden si a celor 388 de satanisti care il inconjoara – multi dintre ei fiind actorasi mscati pentru tv, pentru ca in realitate ei nu mai traiesc: curva betziva Pelosi – spanzurata pe 27 Decembrie 2022; Poponarul Kabul Haris zis Kamala Haris si altii.
    Republica Comunista America, care juridic este o companie nu o tara, este in FALIMENT.
    In aceasta situatie urmeaza sa fie asimilata ori de Canada, ori de Mexic.
    Ce urmeaza sa se intample cu America nu este deloc bine.
    Europa se va curata de mafia khazara si de jivinele Rockefeller si Rothschild care se ascund in Elvetia, pentru ca armata rusa impreuna cu alte cateva armate europene vor pleca in cateva zile spre Elvetia ca sa deratizeze omenirea de jivinele ascunse acolo.
    Pana la sfarsitul lunii August toata mascarada se va incheia cu victoria OMULUI si a Lui Dumnezeu. Rusia are pe steag pe Sfantul Gheorghe Biruitorul in lupta cu balaurul, si cum spunea un sfant parinte, urgia a venit intotdeuna din Vest – ca si acum, iar mantuirea va veni din Est.
    Din Vest vine GENOCIDUL cu antenele 5G si vaccinul ucigash, iar din Est a venit si va veni eliberarea OMULUI de nazisti, satanisti, Mafia Khazara inchinatoare la Satana si distrugerea laboratoarelor militare de ARME BIOLOGICE.
    Dumnezeu ajuta Rusia, cea mai mare tara ortodoxa, pentru ca Satana, Fiara si Prorocul mincinos sa fie inchisi pe vecie in IAD. Asa se va intampla !

  6. Oare cu ce-l are la mână Zdrenlinschi pe d-l Robinet, de îi executa întocmai si la timp toate ordinele, toate mofturile, fără să crâcnească. Ce altă explicați putem avea pentru modul dictatorial in care actorașul cel viteaz ordona tuturor ” șefilor ” de state occidentale, cu o retorică si ton imperativ, iar aceștia, marii ”politicieni a lui pește prăjit” nici nu crâcnesc. Ba mai mult obliga si coloniile lor sa-i cânte in strună tragicomediantului. Și cum coloniile, mai ales Colonia Romania, au in frunte gauleiteri gata să îndeplinească cât mai bine ordinele stăpânilor, superiorul lui Baiden poate sa-si permită orice, sa ceara orice, sa se proclame orice, inclusiv stăpânul lumii. Oare de ce ?. Nu cumva , undeva, cumva omul cu cămașa/tricoul verde, semn distinctiv legionar in Romania, îl ȘANTAJEAZA PE BIDONUL CU ROBINET ??????.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger