AcasăPoliticaCiucă: "Voi susține întotdeauna un candidat PNL la prezidențiale!"

Ciucă: „Voi susține întotdeauna un candidat PNL la prezidențiale!”

Ciucă: "Voi susține întotdeauna un candidat PNL la prezidențiale!"Ciucă: "Voi susține întotdeauna un candidat PNL la prezidențiale!"/ Sursa FOTO: rfi.ro

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat luni seara că Partidul Naţional Liberal nu poate să nu aibă propriul candidat la alegerile prezidenţiale, el subliniind că întotdeauna va susţine un candidat din partea PNL.

Partidul Naţional Liberal nu poate să nu aibă un candidat la alegerile prezidenţiale, Partidul Naţional Liberal este un partid istoric, este partidul cu cea mai îndelungată istorie în politica europeană„, a spus Ciucă, într-o emisiune la Realitatea Plus.

Despre parteneriatul cu PSD, Ciucă a spus: „Nu putem să ne înţelegem pe toate situaţiile”

De asemenea, întrebat dacă l-ar susţine pe preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, în cazul în care acesta ar candida pentru funcţia de şef al statului, liderul liberalilor a afirmat: „Nu sunt membru PSD. Sunt membru PNL şi voi susţine totdeauna un candidat din partea Partidului Naţional Liberal„.

Aceeaşi opţiune şi la alegerile locale

În primul rând, aş susţine un candidat PNL. Şi de fiecare dată există şi a treia soluţie, motiv pentru care, în acest moment, Partidul Naţional Liberal îşi pregăteşte armata, activul de partid, să poată să intre în alegeri, astfel încât să îşi susţină candidatul„, a completat Nicolae Ciucă.

El a reiterat că în statutul PNL este prevăzut ca liderul partidului să candideze. „Ca atare, va urma o decizie la nivelul partidului şi voi urma întru totul decizia care va fi luată de către colegii mei„, a spus Nicolae Ciucă.

CITEȘTE ȘI

Candidează Nicolae Ciucă la prezidențiale? Liderul PNL i-a surprins pe toți – VIDEO

author avatar
Mihail Ioan
134 afisari

3 COMENTARII

  1. Cu Ciuca sef, PNL pierde din start 1 milion de voturi. Toti cei din SNAP, rudele, prietenii si apropiatii lor vor vota impotriva celui care a batjocorit rezervistii tarii in cei 14 ani de cand a pus mana pe functii mari in armata si stat. PNL o sa adune 12 -14 % din voturile romanilor. Iar Ciuca nu are nicio sansa, nici macar pentru turul 2.

  2. Și noi te susținem! Cu dinaștia ca tine sa nu mai intrati in parlament DOAR LA PUSCARIE!

  3. Bataia e la Presedintie, sa speram ca PATRIOTUL SIMION, SUSTINUT DE TOATE FORTELE SUVERANISTE, VA FI LA COTROCENI. Apoi va pune AUR la guvernare, ca asa vrea el, asa au facut kioru si neamtul. Sa rupa de peste tot si sa faca guvern. ROMÂNIA TREZESTE TE, ROEXIT, NATOEXIT, NATIONALIZARE, YANKEES GO HOME, TRAIASCA ROMÂNIA LIBERA

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger