AcasăPoliticaCiucă se dă la PSD. Ce l-a supărat! Reacția șefului Guvernului vine...

Ciucă se dă la PSD. Ce l-a supărat! Reacția șefului Guvernului vine după anunțul ministrului Budăi – VIDEO

Recentele declarații venite de la ministrul Muncii, Marius Budăi, cu privire la propunerile ce vor fi înaintate coaliției, referitoare la creșterea salariului minim și al pensiei minime – VEZI AICI, nu au fost trecute cu vederea la nivelul PNL. Premierul Ciucă, liderul formațiunii liberale, l-a criticat, într-o conferință de presă, de la finalul ședinței conducerii PNL, pe social-democratul aflat în fotoliul de ministru al Muncii, pentru aceste declarații, pe care le-a numit „politice”.

Întrebat concret, de presă, dacă vor fi majorate pensiile si salariile cum au anunțat cei din PSD, de la 1 ianuarie 2023, Ciucă a dat următorul răspuns: „Nu am discutat în coaliţie. Nu avem încă proiectul de buget pentru anul 2023. Nu pot să răspund cu «da» sau «nu»”.

Referire la fișa postului ministrului Budăi

Ciucă s-a arătat convins că Budăi știe cum arată fișa postului ministrului Muncii. „Eu sunt convins că domnul ministru Budăi cunoaşte foarte bine ce scrie în fişa postului Guvernului, cred că şi în fişa postului ministrului Muncii şi atunci când venim cu astfel de propuneri, cel putin pe ceea ce privește majorarea salariilor si a pensiilor, trebuia să aibă în vedere că e obligatorie consultarea Consiliului Naţional Tripartit, plus discuțiile care trebuiau s aibă loc la nivelul coaliţiei și al guvernului.

Ca atare, toate aceste chestiuni le vom clarifica și vom avea o abordare la nivelul Guvernului. (…) E vorba de responsabilitate, de ceea ce oamenii aşteaptă de la noi, să ştie că Guvernul e în măsură să ia decizii și măsuri reale şi nu vorbe. De aici discutăm de ceea ce facem, nu de ce vorbim”, a susținut premierul.

Va fi sancționat ministrul Budăi? Ciucă zice că va lua măsuri

„Eu cred că am comentat suficient de mult declaraţiile, momentan, politice ale domnului ministru Budăi, (…) aceste declaraţii sau aceste intenţii nu au fost dezbătute în coaliţie, în Guvern, ca atare vă propun să ne oprim aici”, a mai spus Ciucă.

Întrebat dacă va fi sancţionat ministrul Budăi pentru aceste „declaraţii politice”, cum le-a numit premierul, Ciucă a răspuns: „Sunt decizii şi măsuri pe care le voi lua în conformitate cu atributul funcţional”.

author avatar
Andrei Coman
410 afisari

10 COMENTARII

  1. D le Ciuca ,glasul si mana iti tremura suparator de evident.Ln calitate de comandant al Guvernului te balbai si eziti.Rabdarea matale este teaama sau prostie??Si ingaduinta are o limita.Budai nici nu te recunoaste cine esti nicicum arati .

  2. Umflatul asta de Ciuca, un pistolar APV-ist nu-i decat SLUGA lui Johannes care-i un tantalau de inspector scolar si o sluga a americanilor. La fiecare inceput de mandat s-a deplasat in USA la un ”prieten” si a venit cu foaia de parcurs si instructiuni. Serviciile stiu tot . A fost atentionat absolut la tot ce s-a intamplat dar el a stat ca un prost si am ajuns unde suntem. Vrem sa vedem informarea trimisa lui de servicii in privinta vanzarii termocentralei Mintia catre o firma……. irakiana. Cum isi inchipuie astia ca au sa investeasca aia 1 miliard de dolari ? Sunt sandilii sau TRADATORI.

  3. Ciuca este Prostul familiei si rusinea tarii , mai prost de cat Dancila dar Iohanis l-a vrut ca asa a invatat de la a Dragnea
    Iohaniss a mai concediat cativa judecatori , i-a trimis in pensie .
    Slava ssasul tammpit

  4. MACIUCA ESTE LA ORDINUL LUI JOHANIS SI SPRIJINIT DE AMERICANI UNDE A COTIZAT SI COTIZEAZA MILIARDE PE ORCE PROSTIE I SE PUNE SUB NAS !,VEZI RACHETELE VRO 700 DE MILIOANE NUMAI ACUM CATEVA ZILE !.
    HABARNISTUL MACIUCA ATERIZAT FORTAT IN GUVERN SI IN PNL VA FACE PRAF SI PULBERE TOT CE MAI MISCA.

  5. & Bă, ați cerut ca în Elveția, ? În Elveția armata e mai de reprezentație și simbolism, ? Bani ați cerut și adunat și ca în Elveția, ?

  6. Imi place cum se screme cand vorbeste acest juvete. Nu avem ce face Suntem condusi de aceasta cizma.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger