AcasăPoliticaCiucă, primele declarații, de la Cotroceni, după ce a fost desemnat premier....

Ciucă, primele declarații, de la Cotroceni, după ce a fost desemnat premier. Anunț despre viitoarele negocieri – VIDEO

Ciucă, primele declarații, de-a dreapta lui Iohannis, după ce a fost desemnat premier. Anunț despre viitoarele negocieri - VIDEO

La scurtă vreme după ce președintele Iohannis i-a rostit numele, anunțând public, la finele consultărilor de joi, faptul că îl desemnează candidat la funcția de premier, Nicolae Ciucă a anunțat planul pentru perioada imediat următoare.

”Am înţeles încredinţarea acestui mandat ca pe un gest de responsabilitate pe care trebuie să-l avem în aceste momente dificile, pentru a putea depăşi situaţia de criză în care ne aflăm, astfel încât cetăţenii să poată să benefieze de tot ceea ce poate un guvern în deplinătatea sa să ofere prin deciziile și acţiunile pe care le întreprinde”, a declarat Nicolae Ciucă, în noua sa calitate, de premier desemnat.

Se anunță negocieri pentru formarea viitorului Executiv. „În acest sens, vom negocia cu toate forţele responsabile, astfel încât într-o perioadă cât mai scurtă să reuşim să alcătuim Guvernul şi de asemenea să negociem cu toate forțele responsabile, astfel încât Guvernul propus să poată să fie aprobat de Parlament”, a mai anunțat Ciucă, aflat de-a dreapta președintelui, în timpul declarațiilor de presă de la Cotroceni.

Iohannis s-a declarat mulțumit că PNL a venit cu o nouă abordare

Până să anunțe decizia privind desemnarea lui Ciucă, președintele a făcut o analiză a discuțiilor de joi – VEZI AICI, declarându-se totodată „foarte mulțumit și bucuros că PNL a venit cu o nouă abordare”.

S-a votat acolo în unanimitate un candidat care mi-a fost propus în persoana domnului Nicolae Ciucă aici prezent.

Analizând întreaga situație, discuțiile și trăgând concluziile care se impun am decis să îl desemneze drept candidat pentru funcția de prim-ministru pe domnul Nicolae Ciucă”, a mai punctat președintele”, a mai spus președintele Iohannis.

264 afisari

2 COMENTARII

  1. Bai Ciuca, zis si Maciuca, hai pe interval, sa te fwutem in gura, bai uflat ordinar !! Arati ca un porc, ai capul ala mare ca la un porc numai bun de taiat de Craciun, acum in decembrie !! Pregateste-te, venim in formatie mare, sa te colindam, nu numai pe tine, si apoi sa te punem pe rug, sa arzi asa putin, bai porkusorule de giuneea !! Ha ha ha 🙂 Bai, dar ca sa fortam putin si mai mult lucrurile, scoate adunatura aia a ta de mercenari senili, sa ne jucam putin si cu ei, sigur au nervii tari, sau poate toti sunt trigger-happy ? 🙂 Vine macelul, bai Ciukalaule, o sa va ia drakul acum pe toti, habar nu ai tu ce e aia teroare adevarata, care se face de jos in sus, bai teroristule nazist-fascist !! Nazi Va$$in Macht Frei 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger