AcasăPoliticaCiucă, prima reacție. Rămâne Nicușor Dan fără susținerea PNL după acuzațiile ANI?

Ciucă, prima reacție. Rămâne Nicușor Dan fără susținerea PNL după acuzațiile ANI?

După ce s-a aflat, joi, că Nicușor Dan, primarul Capitalei, a ajuns în vizorul Agenției Naționale de Integritate, premierul Ciucă, totodată liderul PNL, a fost întrebat de presă despre acest subiect, în contextul în care Partidul Național Liberal l-a susținut pe actualul edil în cursa pentru primărie.

Acesta a evitat să se poziționeze față de decizia ANI în privința primarului Nicușor Dan, raportat la susținerea în continuare a acestuia în postura de primar. Ciucă a amintit, însă, că liberalii i-au transmis edilului Capitalei o listă cu 10 obiective.

Ciucă: „Este o decizie a filialei PNL Bucureşti”

„Este o decizie a filialei PNL Bucureşti. Am stabilit deja şi am transmis domnului primar lista cu cele zece obiective pe care filiala PNL Bucureşti le are în vedere la nivelul Primăriei Bucureşti. A trecut deja o lună.

Urmează ca în funcţie de ceea ce se va realiza sau nu ne vom poziţiona faţă de domnia sa”, a declarat Nicolae Ciucă, aflat joi la Sibiu. Răspunsul a venit la o întrebare legată de faptul că ANI a sesizat Parchetul în cazul lui Dan, iar PNL-ul l-a susținut pentru Primărie, șeful formațiunii liberale fiind întrebat cum comentează acest lucru.

Ce spune Nicușor Dan: Agenția îmi impută două fapte, pentru care are o interpretare eronată a legii

Nicușor Dan a reacționat, joi dimineață, la acuzațiile pe care i le aduc cei de la ANI. Precizările primarului Capitalei au venit ca urmare a comunicatului Agenției Naționale de Integritate – DETALII AICI. Dan a anunțat că va ataca în instanță „în termenul legal Raportul Agenției”, cerând Agenției Naționale de Integritate să ofere acces presei la întregul dosar administrativ în baza căruia au întocmit raportul. „Agenția imi impută două fapte, pentru care are o interpretare eronată a legii.

1. Pe perioada de vacanță a funcției de director al unor instituții din subordinea Primăriei Capitalei, am exercitat față de aceste instituții atribuțiile legale ale primarului (art. 154 alin. 4 Cod Administrativ) “Primarul conduce instituțiile publice de interes local, precum și serviciile publice de interes local”, fără a ocupa funcția de director în aceste instituții și fără a fi retribuit.

2. Sancțiunea dispusă de Inspectoratul de Stat în Construcții a fost dispusă persoanei juridice Primarul Municipiului București, nu persoanei fizice Nicușor Dan, fapt confirmat de instanță”, a transmis Nicușor Dan, pe Facebook.

author avatar
Andrei Coman
238 afisari

1 COMENTARIU

  1. ZIARE.COM , UN SITE DE GUNOAIE CE FAC PROPAGANDA POLITICA LAUDAND GUVERNUL CIUCA SI TOTI TRANTORII INCOMPETENTI DIN POLITICA ROMANEASCA , SASUL FIIND PREDILECTIA LOR SI A UNUI BASINOS ANALFABET CE SE DA ELVETIAN CE POSTEAZA SUB PSEUDO. MacGigi, Constant , CH1291 si MULTE ALTE NIK-URI ZIARE.COM CEL MAI SPURCAT SITE DE TROLLOVECI VA DA INDICATII CUM SA TRAITI BINE DIN LINSUL IN KOOR SI LAUDAND GUVERNUL ! ZIARE.COM UN SITE DE EXCREMENTE IMPUTITE CE TRAIESC DIN PROPAGANDA MINCINOASA SI LINSUL IN COOR AL POLITICIENILOR CORUPTI

    ZIARE.COM UN SITE DE EXCREMENTE IMPUTITE CE TRAIESC DIN PROPAGANDA MINCINOASA SI LINSUL IN COOR AL POLITICIENILOR CORUPTI SE PLATESTE BINE PE ZIARE.COM LINSUL LA GAOOZ SI OSANALELE SI ODELE LA CONDUCATORUL SUPREM SI A SLUGEI DE GENERAL LOBOTOMIZAT

    SASUL ESTE UN IMPOSTOR , CE A PUS MANA PE ROMANIA SI PUTERE . VA DICTA LA FEL CA CEAUSESCU . FARA MILA
    DUPA PORCARIA „GUVERNELOR MELE „, DUPA AMESTECUL IN ALEGERILE DIN PNL SI GAFA CU NUMIREA SI SUSTINEREA DROGATULUI CITU CA PRIM MINISTRU ; DUPA CIRCUL CU CARANTINA DIN SUCEAVA SI SPARNGHELUL NEMTESC ;DUPA „O RAMANIE NORMALA „;DUPA „O ROMANIE EDUCATA ” PLINA DE ANALFABETI !!;DUPA INVINGEREA PANDEMIEI SI REUSITA VACCINARII COORDONATA DE GHIORGHITA SI ARUNCAREA A 800 MILIOANE DE EURO PE APA SAMBETII ZISE SI 120 MILIOANE DE VACCINURI !,DUPA O ROMANIE ESUATA !;DUPA O ROMANIE CU DUBLAREA DATORIEI EXTERNE IN DOAR 2 ANI DE GUVERNARE A DROGATULUI CITU SI CHELTUIREA BANILOR IMPRUMUTATI DOAR PE PROSTII SI FIARE VECHI;DUPA CRESTEREA BUGETULUI DE CHELTUIELI MILITARE LA PROPUNEREA ACELUIAS NEPRICEPUT SI ADORMIT DIN COTROCENI ;DUPA DEZASTRUL GENERAT DE ASA ZISA LIBERALIZARE A PRETURILOR LA ENERGIE SI GAZE SI O INFLATIE GALOPANTA CARE A AJUNS PESTE 20% ,O CRESTERE A PRETURILOR LA COMBUSTIBILI DE PESTE 70% ,CRESTERI LA UNELE PRODUSE DE PESTE 100% !!,MAI AVETI INCREDERE IN CEL CARE NICI GARANT AL CONSTITUTIEI NU MAI ESTE ??,VEZI DOAR CAT DE SLUGARNIC ESTE FATA DE ABERATIILE BRUXELLES SI FATA DE SAMSARII AMERICANI !,TE INTREBI DACA-I PRESEDINTELE ROMANIEI SAU DOAR UN PARLIT DE GUVERNATOR ?

    ZIARE.COM. UN SITE DE KAKATI MÙISTI PROPAGANDISTI LINGAI IN KUR PENTRU O CIORBA
    JEGURILE DE PE ZIARE.COM SUNT PLATITI BINE ACESTI ANALFABETI PENTRU PROPAGANDA LOR SCARBOASA

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger