AcasăPoliticaCiucă nu-i răspunde lui Ciucu: „Trebuie să frec anumite clanţe?”

Ciucă nu-i răspunde lui Ciucu: „Trebuie să frec anumite clanţe?”

ciprian-ciucuCiucă nu-i răspunde lui Ciucu: „Trebuie să frec anumite clanţe?”

Primarul sectorului 6, Ciprian Ciucu, preşedinte al PNL Bucureşti, îl critică pe noul premier liberal Nicolae Ciucă. De ce? Pentru că nu a reuşit să aibă un dialog cu acesta pe mai multe teme care ar fi de interes.

Una dintre nemulţumirile edilului se referă la faptul că Direcţiile Generale pentru asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) din sectoare nu au fost sprijinite financiar.

Ciucă l-a blocat pe Ciucu, în agendă?

Acuma… eu nu ştiu, trebuie să frec anumite clanţe trebuie să fac ceva ca să prind şi DGASPC-urile Bucureştiului, la sectoare mă refer, pentru a primi astfel de sprijin? Sau nu trebuie?”, se întreabă Ciucu.

Să fie atent în relaţia cu Bucureştiul (premierul Nicolae Ciucă, n.r.). Tocmai s-au dat bani pentru locale, iar Bucureştiul a fost sărit. Inclusiv pentru chestiuni sociale.

Bucureştiul are mari probleme pe zona aceasta, pentru că Gabriela Firea a preluat Primăria cu un buget social cam de 70 de milioane de lei şi l-a dus la 400 de milioane de lei.

Ăştia sunt banii de investiţii în termoficare, care s-au dus pe vouchere”, a mai declarat Ciprian Ciucu.

Ciucă l-a ignorat şi când era la Armată

Primarul sectorului 6 a menţionat că a mai încercat în trecut să aibă o discuţie cu Nicolae Ciucă, căruia i-a solicitat ca Armata să dea Primăriei în chirie nişte terenuri din Drumul Taberei, unde este o „o mizerie”, pentru amenajarea unui parc, însă nu a primit niciun răspuns.

Am încercat să am o discuţie cu dânsul pentru închirierea unor terenuri pe care le are Armata, în Drumul Taberei, în sectorul 6, care sunt date la diverse benzinării, spălătorii, e o mizerie acolo, fac unii nişte bani cu ele.

Şi zic: dom-le, daţi-mi-le pe 20 de ani, să fac un parc, vreau să fac un parc, vreau să fie ok pentru oameni.

Dacă mergeţi să vedeţi ce mizerie e pe terenul Armatei, este ruşinos, este efectiv ruşinos! Le-am trimis scrisori.

Mă transform şi eu în ceilalţi primari, că am vorbit pe scrisori. Nu-i putem amenda, că i-aş fi amendat zilnic.

Dar nu avem voie, conform legii, cineva s-a asigurat că autorităţile locale, vezi Doamne, nu pot sa amendeze autorităţile statului centrale”, a precizat Ciprian Ciucu.

author avatar
Andrei Ștefan
378 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger