AcasăPoliticaCiucă, la Kogălniceanu: Trebuie să fim pregătiţi pentru situaţia în care această...

Ciucă, la Kogălniceanu: Trebuie să fim pregătiţi pentru situaţia în care această criză se va extinde mai aproape de graniţa noastră

Ciucă, la Kogălniceanu: Trebuie să fim pregătiţi pentru situaţia în care această criză se va extinde mai aproape de graniţa noastră

Situația din Ucraina continuă să fie în atenția Europei, fiind abordată și în cadrul discursului premierului Ciucă, susținut miercuri la Baza Kogălniceanu.

Nicolae Ciucă a fost prezent, miercuri, alături de președintele Klaus Iohannis și de premierul Belgiei, Alexander De Croo, la Baza 57 Aeriană Mihail Kogălniceanu.

Trăim vremuri dificile, pe care nu am crezut că le vom mai trăi în secolul 21. Trebuie să fim pregătiţi pentru o criză de durată şi pentru situaţia în care această criză se va extinde mai aproape de graniţa noastră”, a afirmat Nicolae Ciucă.

Șeful guvernului român a mulţumit prim-ministrului belgian pentru contribuţia la decizia NATO de implementare a planului de răspuns gradual. „Trebuie să creăm şi să consolidăm o postură de apărare şi descurajare eficientă în flancul de est al NATO”, a completat Ciucă.

Nicolae Ciucă, la Kogălniceanu: „Condamnăm ferm invazia masivă din Ucraina”

Totodată, șeful Executivului a ales să menționeze că „invazia Rusiei în Ucraina este cea mai gravă ameninţare la adresa securităţii euroatlantice din ultimii ani”.

„Condamnăm ferm invazia masivă din Ucraina, condamnăm atacurile nemiloase ale trupelor ruseşti asupra civililor, încălcând prevederile legilor internaţionale şi ale umanităţii şi deplângem pierderile tragice de vieţi omeneşti, suferinţele umane enorme şi distrugerile provocate de invazia ilegală, neprovocată şi nejustificată a Rusiei”, a mai susținut Ciucă, de față cu președintele Iohannis și cu premierul belgian Alexander De Croo.

author avatar
Andrei Coman
237 afisari

12 COMENTARII

  1. Muscalii ne-au luat Insula Șerpilor de sub nas. Ar trebui să ne luăm Maramureșul, doar o treime e în România, Nordul Moldovei cu Cernăuți cu tot, Republica Moldova, Buceagul. Trebuie ocupată Transnistria ca să scăpăm de capul de pod muscal din coaste.
    Ar trebui făcut mai mult deoarece ucrainienii, mare parte a rușilor de-asemenea, sînt doar români dezrădăcinați.

  2. @ Armata să se organizeze pe model capitalist, investițional, cei care își permit să-și cumpere dotări, care să fie conforme cu normele de poluare, să se instruiască individual și să participe la licitații de achiziții de servicii de apărare, când sunt solicitate și se impun astfel de achiziții, de către achizitorii doritori de servicii de apărare, cumva ca la casele de licitații celebre, ? Observați și că susținerea armatei din contribuții publice este una de model sovietic, socialist, ce contravine funcționării sistemului capitalist occidental, ?

  3. RAHATUL PE CARE L-ATI FACUT VA PUTE !. FIARE VECHI ATI CUMPARAT !,ASTA AVETI ,HIRBURILE DE PIRANIA ATI PLATIT AIA AVETI ,AZI CU CE SA PREGATITI SI CE ??,
    DE CUVANTUL TRADARE AI AUZIT ?,ASTA ATI FACUT VOI CAND ATI ARUNCAT MILIARDE PE PROSTII .
    CINE SA VA INTAREASCA FLANCUL ?,ATI SEMNAT CONTRACTUL DE CORVETE CU FRANTA ?, NU !,CATI SOLDATI FRANCEZI VA APARA ??,CATI AMERICANI ??,HALAL FORTA DE DESCURAJARE 1 -LA 20 DE RUSI !! PE UN FRONT DE 1000 km !!
    LA CE A VENIT BELGIANUL ?,CA SI KAMALA ?,SA VADA CE POATE CIORDI !.
    LA CAT DE PREGATITI SUNTEM AR TREBUI SA NU MAI DORMI NOAPTEA INFANTERISTULE !.

  4. @ Cine dracu v-a votat pe voi că să ne apărați, ? Ce aveți înn programul de guvernare, ăla votat, și cu ce vă „sustrageți” de la îndeplinirea atribuțiilor aprobate de către votanți, ?

  5. & Deci, ați fost cursanți de „academii de smardoială” și vreți să arătați ce ați învățat ca să vă luați bani de tancuri, avioane, obuze , alte chesti care poluează și tulbură liniștea persoanelor pașnice, ?

  6. @ Ai lu’ Ceaușescu se apucaseră de băutură, îi găseai toată ziua în cârciumă, pînă au dat și armamentul la fier vechi și terenurile lui Becali, ?

  7. Da, bai Ciukalaule, e bine sa fii pregatiti si pentru situatia in care rusnacii daca intra la voi, o sa dea ungurilor Transilvania automat, sa vedem atunci ce pegatiti o sa fiti, bai Cap de Pork ordinar, numai limba de lemn ai la tine, bai ipocritule !! Tu nu mergi cu Matu si Ciolaku la Kiev, in vizita de prietenie nazista, sa dea rusnacii aia salbatici cu nucleara in voi chia la vizita voastra, poate scapa romanasii de voi pe veci,e bai tradatorilor de neam si de colonie esuata !! Ha ha ha 🙂 Vezi ca rusnacii au si ceva drone performante, aia stiu automat de unde va plimbati in zona aceea de razboi nazist, si sigur dau cu ceva bombardea in voi, de sa va mearga fulgii la toti, bai hahalerelor de tarfe politice !! Dar vezi toata tefelimea ta din colonia ta de tot kakatul deja e cu toate bagajele la usa, la cea de acasa, numai asteapta ca in caz de ceva sa sparga usa, aia de acasa, nu de la firma, bai Ciukalaule dement de tampit !! Bai, multumim pentru cricul zilnic ce il oferiti, incep sa va aprecieze tot mai multi, mai ales fanii filmului Idiocracy !! Ha ha ha 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger