AcasăPoliticaCiucă, declarații de ultim moment despre lista de candidaţi la europarlamentare: „Ne...

Ciucă, declarații de ultim moment despre lista de candidaţi la europarlamentare: „Ne vom baza pe…”

sursa foto: Facebook/Nicolae Ciucă

La o zi după ce s-a aflat că independenta despre care se știa inițial că va deschide lista comună PSD-PNL de candidați la alegerile europarlamentare s-a retras, președintele formațiunii liberale a făcut declarații de ultimă oră cu privire la această listă.

Concret, președintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, vineri, că „nu mai este timp pentru surprize” în privința numelor de pe lista comună PNL-PSD pentru alegerile europarlamentare şi se va apela la resursa umană existentă în cele două partide.

Într-o conferinţă de presă susţinută la Beclean, Ciucă a spus că decizia Ramonei Chiriac de a nu mai candida a fost „o surpriză” pentru conducerile PNL şi PSD.

Când s-ar putea afla cine deschide lista comună

„Surpriza a fost pentru dumneaei când a fost nominalizată. Ieri am fost surprinşi şi noi prin această decizie. Ca atare, în momentul de faţă, după ce au avut loc BPN la PNL şi CPN la PSD, nu cred că mai este timp pentru surprize şi ne vom baza pe resursa umană a partidului şi pe cei care au fost deja nominalizaţi şi aprobaţi în birourile de conducere ale fiecărui partid”, a declarat Ciucă, vineri, citat de Agerpres.

În acest context, președintele PNL a anunțat că decizia privind primul loc pe lista comună PNL-PSD pentru alegerile europarlamentare ar putea fi luată luni, în cadrul şedinţei coaliţiei.

Ce nume se regăsesc pe listă

Joi, Biroul Politic Naţional (BPN) al PNL a validat candidaţii liberali de pe lista comună PSD-PNL pentru europarlamentare. Potrivit deciziei, candidaţii liberali de pe această listă sunt: Rareş Bogdan, Dan Motreanu, Adina Vălean, Daniel Buda, Siegfried Mureşan, Mircea Hava, Gheorghe Falcă, Virgil Popescu, Alexandru Muraru, Mara Mareş.

Totodată, s-au aflat și numele social-democraților de pe această listă. Conform aceleiași surse, lista aprobată joi de Consiliul Politic Naţional (CPN) al PSD îi are pe primele locuri pe Mihai Tudose, Gabriela Firea, Claudiu Manda, Victor Negrescu, Vasile Dîncu, Gheorghe Cârciu, Dragoş Benea, Dan Nica, Ştefan Moşoiu, Roxana Mînzatu, Andi Cristea.

author avatar
Andrei Coman
391 afisari

10 COMENTARII

  1. Va puteti imagina un timpit mai mare ?!
    Iata ce recunoaste cu nonsalanta :
    ”„Surpriza a fost pentru dumneaei când a fost nominalizată. Ieri am fost surprinşi şi noi prin această decizie.”
    Adica au nominalizat parasuta FARA SA O INTREBE, dupa care au fost ”surprinsi” cind fufa a refuzat !
    Popor roman, astia vor sa ne conduca !
    La groapa, fiindca nu sint capabili de altceva !

  2. Domnu’ Ciuca va asteptam cu dovada ca nu ati plagiat la doctorat iar pe Ciolacu il asteptam cu diploma de Bacalaureat ca deh omul are si o facultate absolvita dar ii lipseste …. bac-ul.
    Sper ca romanii sa va dea cu tifla si sa voteze ce trebuie ptr ca voi sa deveniti istorie impreuna cu PNNR-ul ala…… secret.

  3. Se screm să scoată o lista de candidați parcă ar i-ar naște.
    Alegerile sunt o bună ocazie ca toți reșapații ăștia să fie trimiși înapoi înainte de concepție.

  4. Ciuca e un Tartan bășit iar ciolacu un covrigar tuciuriu. Ambilor le dau plăcuță suedeză și votez ADU(alianța dreptei Unite).

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger