AcasăPoliticaCiucă, bilanț la sfârșit de an: „Nu am avut numai realizări. Trebuie...

Ciucă, bilanț la sfârșit de an: „Nu am avut numai realizări. Trebuie să recunoaştem” – VIDEO

Cum au mai rămas foarte puține zile din anul 2022 se poate spune că la nivel politic, dar nu numai e vremea bilanțurilor. Se trec în revistă realizările, dar în unele cazuri nu sunt ocolite nici obiectivele rămase neîndeplinite.

Aflat, joi în județul Vâlcea, premierul Nicolae Ciucă, liderul Partidului Național Liberal, a făcut referire la activitatea guvernamentală. „Nu am avut numai realizări” – a admis șeful Guvernului.

„Fiind sfârşit de an, vreau să vă mulţumesc încă o dată pentru sprijinul pe care ni l-aţi acordat, astfel încât să ducem la îndeplinire toate obiectivele din planul de guvernare, să le mulţumesc tuturor cetăţenilor, românilor, pentru modul în care ne-au sprijinit”, a declarat în primă fază Ciucă.

Reluări de analize și reveniri cu decizii

Premierul a recunoscut, fără ocolișuri, că în anul ce stă să se încheie guvernanții nu au avut doar realizări. „Folosesc acest prilej pentru a spune, cât se poate de onest, că nu am avut numai realizări.

Trebuie să recunoaştem că au fost şi momente în care a trebuit să reluăm o serie de analize, să revenim cu o serie de decizii pentru că situaţia a fost cât se poate de complicată şi au fost nenumărate elemente de dinamică ce au impus modificarea deciziilor”, a mai declarat Ciucă, prezent, joi, la un eveniment de comemorare a 89 de ani de la moartea lui I. G. Duca.

An complicat. Ciucă: „Totuşi există suficiente realizări”

Șeful Guvernului și numărul 1 în cadrul formațiunii liberale a ținut, însă, să menționeze că în contextul unui an „complicat” există „suficiente realizări”.

Nu spunem că a fost o activitate guvernamentală perfectă, dar vă pot spune că s-au depus toate eforturile astfel încât să putem să luăm deciziile, să le comunicăm în timp oportun şi să avem această linie de dialog deschisă cu toţi partenerii noştri sociali, cu toţi cetăţenii, pentru a putea să găsim soluţia care să vină şi să realizeze tot ceea ce noi ne-am propus până în acest moment, până la sfârşitul anului. Și încă odată, deşi a fost un an cât se poate de complicat, totuşi există suficiente realizări pe care putem să sperăm că le vom folosi în mod oportun pentru tot ceea ce avem de desfăşurat în anul care vine”, a mai afirmat Ciucă, aflat la Horezu.

113 afisari

3 COMENTARII

  1. ”Trebuie să recunoaştem”????? Nu ai avut nici o realizare.Ne-ai bagat in datorii pana peste cap , butoi cu kacat ce esti.

  2. SINGURA TA REALIZARE NOTABILA A FOST SA CUMPERI ECHIPAMENT MILITAR DE LA MURICANI, PE BANI F. F. MULTI SI CU BANII DATI INAINTE , CA LA CURVE , PTR CA EI SUNT NISTE CURVE , IAR TU, UN ..FOO.TAC PROSTALAU , VAI DE MAMICUTA TA……RUSINEEEEEEEEEEEEEE, PROSTOVANE, ESTI UN NIMENI SI UN NIMIC…..

  3. Bai maciukanezule maidanez, mai baga inca o data fisa aia cu empatia, dintr-o alta declaratie de neam prost de-a ta, bai ordinarule obez si gras, care mai esti si prost pe deasupra !! NU uita sa le zici si la romanasii tai mai prosti ca tine, adica toata turma de cobai multilateral vaxxinati in cap ca urmeaza sa ii trimiti ca si carne de tun cat. 3 in ukro-na-zia, iar rusnacii aia salbatici o sa ii returneze pe toti ca si carne tocata cat. 1 🙂 Ha ha ha 🙂 Scapa numai care poate, bai maciukanezule idiot inutil, cand incepe razboiul si in rep. Moldova, a sorosistei naziste de Maia S., atunci incepe si haosul total din colonia ta esuata semi-bananiera de tot kakatul din Bukalistan 🙂 Si nu uita sa le dai si cateva cozi de matura la toti sekuricii tai cu ochii mult prea albastrii, macar ramai cu toate vilele si furkulitele lor de neam prost, daca o sa reusesti sa scapi de ei, om te-ai facut, o sa ajungi mai gras si obez decat cel mai mare pork din lume 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger