AcasăPoliticaCiucă a vorbit, la Iași, despre Autostrada Moldovei: În sfârșit are perspective...

Ciucă a vorbit, la Iași, despre Autostrada Moldovei: În sfârșit are perspective certe de realizare – VIDEO

Aflat, marți, la Iași, alături de președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, premierul Nicolae Ciucă s-a referit, în discursul căruia i-a dat glas cu prilejul sărbătoririi Unirii Principatelor Române, la Autostrada Moldovei – A7, proiect care va beneficia de finanțare prin PNRR.

Si care are, din câte a ținut să spună premierul, perspective certe de realizare. „Pentru că suntem la Iași, aș dori să mă refer la Autostrada Moldovei, A7, un obiectiv așteptat mulți ani de cetățeni și care, în sfârșit, are perspective certe de realizare.

Finanțarea este asigurată prin Planul Național de Redresare și Reziliență, majoritatea tronsoanelor sunt deja contractate, iar antreprenorii au început lucrul”, a declarat Ciucă.

Premierul Ciucă: „Împreună putem pune lucrurile în mișcare”

Și nu e singura autostradă la care a făcut referire premierul în discursul pe care l-a susținut, marți, la Iași, în ziua în care s-au marcat 164 de ani de la Unirea Principatelor Române. „Modul în care reușim să avansăm acest proiect în perioada scurtă în care l-am repus între priorități este încă un exemplu ca împreună putem pune lucrurile în mișcare, uniți de dorința pentru mai bine.

A8, Autostrada Unirii, Târgu-Mureș-Iași-Ungheni va consolida, prin finanțarea europeană de care beneficiază România, oportunitățile de dezvoltare ale Moldovei”, a mai spus șeful Guvernului.

author avatar
Andrei Coman
157 afisari

5 COMENTARII

   • Jègurilor fùtù-va in gura de déjectii ruse si hoituri perimate sa-i sugéti pùlà lu Zelensky lábàgiilor pedérasti mùisti rusi.

    Fùtùtzi mortzii mätii si a familiei tale de viermi de cäcát vorbitori de limba romana dar déjectii rusesti imputzite fùtu-va in gura de milogi si trolli imputiti , jeguri ordinare , scatofagi infecti ,paduchiosi rapanosi imputiti ,cersetori si milogi de cäcàt fùtuva rasa in gura de jeguri postaci imbécili si crétini iddíoti. Bag pùla in rassa ta de éxcrement imputit sùgi pùlá zilnic pentru o zama haurista putinista.

    Romanii sa-si borasca pùllile in gura ta si a familiei tale toata natia romana si Diaspora , fùtu-va in gura de milogi trolli imputiti , jeguri ordinare , scatofagi infecti ,paduchiosi rapanosi imputiti ,cersetori si milogi de cäcàt fùtuva rasa in gura de jeguri postaci imbécili si crétini iddíoti
    Bizon cācatule gros, 976 de pul.i sā su.gi la.foc automat, sa le dai fālci pana faci gar.gara cu slobbo.zzu. S-o fu.t pe nevastā-ta pana imi dau drumu pe burta ei, lu.a-ti-as copiii-n pulā, sa le bag degetu in gurā sa creadā ca e tzatzā si sa-l su.gā dup-aia sa le bag pu.la in loc de deget, sa le dau la m.uie pana le.vin.e gris cu lapte-n f.alci, sa iti aliniez co.piii si sa-i f.ut in c.ur pana le iese cācat pe nas.

    Sa il fu.t pe ta.c-tu la subrat sa-l pun sa faca ca locomotiva, pi.sa-m-as in capu lui si pe oasele la toti mor.tii tāi

    Sa imi ba.g toata pu.la in toti gāozzarii propagandisti rusi plini de scullam.ent de pe internet, sa ma f.ut in ambasada rusiei de cācānari tomberonisti mo.rti de foame si pe actio.narii vostri. Ba.ga-v-as caltabosu in geanta de bul.an.gii La.che nemanc.ati care ati fost si sunteti niste expirati

 1. Ba,iohann s a dus la mormant chiar daca e al soldatului necunoscut ,cand trebuia sa stea cu vii in hora el crede ca mortii sunt mai de bagat in seama sau ne sfideaza sassul.duca se in pustiu sa scapam.

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri