AcasăPoliticaCîțu, replică acidă pentru PSD, pe tema anunțatei moțiuni de cenzură: ”Aici...

Cîțu, replică acidă pentru PSD, pe tema anunțatei moțiuni de cenzură: ”Aici s-a ajuns!” – VIDEO

Cîțu, replică acidă pentru PSD, pe tema anunțatei moțiuni de cenzură: ”Aici s-a ajuns!” - VIDEO

S-a aflat cum anume vede premierul anunțul venit, recent, de la vârful PSD-ului, principalul partid de opoziție, cu privire la intenția de a depune o moțiune de cenzură, pe 14 iunie, ca pas menit să ducă la dărâmarea Cabinetului Cîțu.

În tot acest context, prezent, joi seară, în studioul B1TV, Florin Cîțu n-a lăsat netaxată declarația lui Marcel Ciolacu, și anume portița lăsată deschisă unor discuții cu parlamentarii Alianței pentru Unirea Românilor, pe tema moțiunii. ”PSD am văzut că lucrează cu AUR. Era momentul să-și arate care sunt partenerii. AUR și PSD fac coaliție în sfârșit în Parlamenul României. Deci PSD arată că e lângă AUR în Parlament.

Deși până acum au spus că nu au nimic în comun cu AUR, se pare că au multe în comun și am auzit chiar pe președintele PSD cerând ajutorul – vă dați seama? – de la AUR pentru o moțiune de cenzură. Aici s-a ajuns!”, a declarat premierul Florin Cîțu, citat de b1.ro.

Ciolacu: Poate au şi dânşii adăugiri la text

Reacția șefului Guvernului a venit după ce Miercuri seară, pe 26 mai, președintele Partidului Social Democrat spunța că textul moțiunii la care vor lucra pesediștii ar urma să fie trimis și celor de la AUR, formațiunea condusă de George Simion și Claudiu Târziu.

”O să începem să lucrăm la text, o să trimitem textul şi la… mai sunt și parlamentari neafiliaţi, este şi grupul AUR în Parlament şi o să trimitem textul, poate au şi dânşii adăugiri la text, pentru că au anunţat deja că vor vota o eventuală moţiune de cenzură depusă în Parlament. Vom încerca să răsturnăm acest guvern”, spusese Ciolacu.

Liderul PSD: Obiectul principal al moțiunii – eșecul Guvernului în privința PNRR

Tot liderul PSD fusese cel care anunțase, recent, de la tribuna Parlamentului, în ziua în care premierul Cîțu venise în fața senatorilor și a deputaților pentru a vorbi despre Planul Național de Redresare și Reziliență, data la care Partidul Social Democrat va depune moțiune de cenzură.

”Astăzi (miercuri-n.n) nu a fost prezentat în plenul Parlamentului Planul de redresare și dezvoltare a României. Tot ce știm despre PNRR este că nu vizează dezvoltarea României, ci un plan de austeritate pentru toți românii. Răspunsul PSD nu poate fi decât unul singur: pe 14 iunie depunem moțiune de cenzură, având ca obiect principal eșecul Guvernului în privința Planului Național de Redresare și Reziliență”, a afirmat politicianul aflat în fruntea PSD.

124 afisari

3 COMENTARII

  1. Pe cine cred ca mai pacalesc, adomitii astia de la PSD ??? Stiu f. bine ca nu pot aduna numaarul necesar de votanti, dar o dau inainte cu motiunea (poate motairea), ca sa se afle-n treaba. Daca nu va spus inca nimeni, iar singuri nu va dati seama, in situatii de acest gen trebuie „lucrat” la temelia coalitiei asa cum v-a furat votantii nea ORBION cand v-a dat jos pe voi. Sant sigur ca sant si in „cardasia perdantilor” hapsani pe bani si favoruri care pot fi corupti. Lucrati aici si apoi trambitati motiunea altfel va iesi doar ce am spus… MOTAIALA. Apropo, nenea Catu, AUR -ul asta, despre care vorbiti cu atata desconsiderare, nu-i format tot din romani ??? Ma rog, mai nebunatici, pun intrebari de tip Vadim, dar tot romani sant. Ah, am uitat dvs. iubiti doar votantii carpei galbene… restul sant ciume… fiecare de culoarea lui…

  2. Da PSD e cu AUR in parlament
    AUR este partid romanesc
    Nu va place,e vre un impediment?
    Va incurca

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger