AcasăPoliticaCîțu, reacție în contextul scandalului gunoaielor din sectorul 1: ”Să se respecte...

Cîțu, reacție în contextul scandalului gunoaielor din sectorul 1: ”Să se respecte contractele”! Mesaj tranșant către Garda de Mediu – VIDEO

Cîțu, reacție în contextul scandalului gunoaielor din sectorul 1: ”Să se respecte contractele”! Mesaj tranșant către Garda de Mediu - VIDEO

Întrebat, miercuri, despre o problema gunoaielor din sectorul 1, și dacă, eventual, se gândește să intervină în vreun fel, pe acest subiect, premierul a anunțat că a discutat cu prefectul Capitalei.

Florin Cîțu a declarat din start că e necesar ca toată lumea să respecte contractele.
”Cred că este important că toți cei care au contracte semnate să și le respecte, și de o parte și de alta. Contractele trebuie respectate, cetățenii Bucureștiului nu trebuie să sufere de pe urmă unei dispute în instanță.

Până la o decizie în instanță, și prestatorul de servicii și Primăria, toată lumea trebuie să își respecte angajamentele și după aceea vedem deciziile în instanță. Bineînțeles că ceea ce vedem nu este un lucru ok”, a declarat șeful Executivului, după ședința de Guvern de miercuri, 9 iunie.

Cîțu: Garda de Mediu să își facă datoria

Totodată, premierul a dat un semnal și în direcția Gărzii de Mediu, dând de înțeles că vrea vigilență maximă. ”Eu sper Garda de Mediu să își facă datoria și dacă găsește vinovați și unde găsește acolo trebuie să meargă în forță și să amendeze”, a susținut Cîțu.

De asemenea, în același context, premierul a anunțat că a stat de vorbă și cu prefectul Capitalei. ”În acest moment – am avut o discuție și cu prefectul astăzi, lucrurile sunt puțin complicate. Nu știu dacă intervenția mea în acest moment este salutară, dar este important să se respecte contractele și la prestator și la Primărie”, a mai subliniat Cîțu.

Vă amintim că vineri dimineață, pe 4 iunie, se aflase că primarul sectorului 1 ceruse declararea stării de alertă.

Clotilde Armand anunțase, la acea dată, pe Facebook, faptul că a solicitat ”Comitetului Local pentru Situații de Urgență să înainteze Prefecturii Municipiului București o adresă prin care să declare starea de alertă din cauza situației sanitare de pe raza teritorială a Sectorului 1 cauzată de șantajul și suspendarea colectării gunoiului de către operatorul de salubritate”. DETALII AICI. Între timp, gunoaiele au început să fie ridicate de pe străzile din acest sector, dar tensiunile nu s-au stins cu totul, pe acest subiect – DETALII AICI.

241 afisari

3 COMENTARII

  1. e clar ca clotilda mai vrea sa distruga niste locuri de munca cum au facut mai toti ministrii usr , incalca legi ,bun simt orice sa aduca pe piata o firma care sa fie a ei ca doar nu o sa creeze un alt roman asa alta la minut si gata!!!!!!!!!cate ilegalitati i se pot ierta acestei cucoane???????

  2. Lucrurile sunt mult mai simple – Clocotilde stie sa ia bani (n-am zis sa fure, ca nici la Bechtel n-a furat, a luat) nu sa dea bani.
    Decat in cazul unei alte companii de salubritate dornica sa-i dea un parandarat semnificativ (pentru fostul consultant cu monitorizarea lucrarilor tre’sa fie cu 6 cifre, in euro)

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger