AcasăPoliticaCîțu, reacție după demisia lui Orban. Cine preia șefia Camerei Deputaților

Cîțu, reacție după demisia lui Orban. Cine preia șefia Camerei Deputaților

Florin CituCîțu, reacție după demisia lui Orban. Cine preia șefia Camerei Deputaților

Demisia lui Ludovic Orban de la șefia Camerei Deputaților se află pe masa noului președinte PNL, Florin Cîțu. Fostul lider liberal îi dă premierului un termen de cel mult 15 zile pentru a o depune la camera inferioară a Parlamentului.

Surse politice apropiate de actualul lider liberal susțin că Florin Cîțu va convoca, marți, o reuniune a conducerii PNL. Liberalii nu au majoritate, în acest moment, în Camera Deputaților și ar pierde postul de președinte dacă plenul ar lua act de demisie. Acesta este și motivul pentru care premierul și actualul președinte al PNL, Florin Cîțu, ar intenționa să amâne decizia privind demisia lui Ludovic Orban.

Demisia lui Orban, un act unilateral

Florin Cîţu a declarat luni că demisia lui Ludovic Orban este un act unilateral, iar PNL va hotărî în BEX care este cea mai bună soluție pentru PNL în ceea ce privește șefia Camerei Deputaților.

„Am discutat ieri (duminică, n.r.), știți foarte bine, la Consiliul Național, exact despre această temă și a rămas că vom clarifica detaliile în BEX-ul de mâine (marți, n.r). Demisia este o decizie unilaterală a celui care are funcția, haideți să nu încurcăm lucrurile. Mâine, în BEX, discutăm ce e mai bine pentru Partidul Național Liberal.”, a spus Florin Cîțu cu privire la demisia lui Ludovic Orban de la șefia Camerei Deputaților.

Fostul președinte al Partidului Național Liberal, Ludovic Orban, și-a depus demisia din funcția de președinte al Camerei Deputaților, luni dimineaţă, după cum promisese la scurt timp după ce a pierdut şefia PNL.

author avatar
Andreea Vlad
326 afisari

1 COMENTARIU

  1. Mamaaa, da’ ce-mi curg lacramile ca ciolanarii dupa ce s-au c…at la semnal, nu mai stiu cum sa-l depaseasca. Cica pute….

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger