AcasăPoliticaCîțu, răspuns la o întrebare-cheie în contextul moțiunii: demisie? ”Se spun multe...

Cîțu, răspuns la o întrebare-cheie în contextul moțiunii: demisie? ”Se spun multe prostii în spațiul public” – VIDEO

Cîțu, răspuns la o întrebare-cheie în contextul moțiunii: demisie? ”Se spun multe prostii în spațiul public” - VIDEO (sursa foto: captură video)

Cum s-a vehiculat că ar putea lua în calcul varianta de a renunța la șefia Guvernului, înainte ca moțiunea de cenzură depusă de PSD să fie dezbătută și supusă votului, marțea viitoare, în Parlament, Florin Cîțu a fost întrebat despre acest lucru.

Și anume dacă își va da demisia luni – adică în ajunul tranșării, prin vot, a situației moțiunii de cenzură inițiate de 157 de senatori și deputați, intitulate ”Stop sărăciei, scumpirilor şi penalilor! Jos Guvernul Cîţu!” și citite, orele trecute, în Parlament.

”Se spun multe prostii în spațiul public. Cum să-mi dau demisia când avem nevoie să luăm decizii pentru români? Asta ar fi ultimul lucru pe care-l facem. Noi nu suntem PSD, noi nu ne dăm jos propriul guvern, noi suntem PNL și avem un mandat clar de a guverna România și de a face lucruri bune pentru români”, a răspuns premierul, în cadrul declarațiilor făcute în contextul participării la momentul deschiderii traficului pe Pasajul Mogoșoaia.

Orban: Cîțu este un pion care poate fi sacrificat oricând

Vă amintim că până să înceapă ședința comună a Camerelor, în care a fost prezentat textul moțiunii PSD, Ludovic Orban l-a săgetat pe actualul premier și succesorul său în scaunul de lider al PNL-ului.

”Florin Cîțu este un pion care poate fi sacrificat oricând. Refolosit în alte scopuri. Dacă își dă demisia nu va mai fi el premier interimar pe toată perioada investirii Guvernului, ceea ce mă îndoiesc. Că domnul Cîțu ține foarte tare la funcție”, a declarat Ludovic Orban, joi după-amiază.

123 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger