AcasăPoliticaCîțu, răspuns categoric pentru primarul din Limanu: ”Nu mă poate opri niciun...”...

Cîțu, răspuns categoric pentru primarul din Limanu: ”Nu mă poate opri niciun…” – VIDEO

Cîțu, răspuns categoric pentru primarul din Limanu: ”Nu mă poate opri niciun...”

Premierul i-a răspuns scurt și categoric primarului social-democrat al localității Limanu, de care aparține Vama Veche, după ce edilul i-a dat de înțeles că nu ar fi binevenit în Vamă, sugerându-i să se reorienteze, mai degrabă, către alte două destinații, în această vară.

După ce Daniel Georgescu a acuzat o ”răzbunare politică”, supărat ca urmare a alocării bugetare atribuite din direcția Consiliului Județean Constanța, de unde și ”recomandarea” adresată șefului Guvernului, Florin Cîțu i-a dat replica edilului comunei Limanu.

”Consiliul Judeţean nu este premierul, în primul rând, în al doilea rând ar fi bine să ne uităm la gradul de colectare a taxelor şi aşa mai departe şi după aceea să discutăm. Dar, să condiţionezi prezența premierului de nişte bani de la buget, pare, aşa, foarte pesedistă chestia asta. Se făcea numai pe vremea pesediştilor să spui: domne’, îmi dai bani şi ai voie să vii aici”, a declarat șeful Guvernului, joi seară, 27 mai, la postul B1TV.

Și ca să nu lase loc de dubii, Cîțu a anunțat că nu renunță la planul de a merge în Vamă, semn că nu pleacă urechea la mesajul edilului constănțean. ”Îi anunţ pe români că voi merge în Vama Veche şi în orice staţiune din România, pentru că vreau să susţin turismul în această vară şi nu mă poate opri niciun primar”, a conchis Florin Cîţu.

”Recomandarea” edilului din Limanu: Să abandoneze ideea de a petrece o noapte în Vama Veche

Joi s-a aflat, așadar, nemulțumirea primarului din Limanu, localitatea de care aparține administrativ și Vama Veche. ”Răzbunare politică. Decont electoral. Două salarii de președinte de consiliu județean pentru Limanu, 2 Mai, Vama Veche, Hagieni
25.000 lei! Este suma derizorie alocată comunei Limanu de către Consiliul Județean Constanța!

Practic, pentru dezvoltarea unei comunități cu patru sate (Limanu, 2 Mai, Vama Veche, Hagieni), cu peste 7.000 de locuitori și implicit cu cheltuieli publice semnificative, conducerea acestui județ a considerat că două salarii de președinte de Consiliu Județean sunt arhisuficiente!”, a transmis, în primă fază, primarul Georgescu.

La finalul mesajului explicativ, a venit și recomandarea adresată șefului Executivului, cel care anunțase, săptămânile trecute, în contextul ridicării mai multor restricții, că intenționează să meargă în Vamă. ”Prin urmare, cu tot respectul, îi recomand domnului premier, Florin Cîțu, să abandoneze ideea de a petrece o noapte în Vama Veche și să se reorienteze în aceasta vară spre Ciocârlia sau Aliman.

Sunt localități care își permit pâine și sare din banii publici! În plus, domnul Premier va avea astfel și ocazia să cerceteze, în amănunt, programele ambițioase de dezvoltare ale acestor localități, premiate de managerii PNL Constanța cu alocări financiare record!”, a conchis Georgescu. Citiți mai multe AICI.

512 afisari

2 COMENTARII

  1. si cine a spus ca te opeste? ti-a dat un sfat sa nu mergi ca poti avea surprize nepotrivite. oricum fara paine, poate sare! ce, nu se stie, un ou, o rosie!

  2. Animalul nu intelege ca nu are ce cauta acolo.
    Lepra, poti sa te duci oriunde vrei, prim ministru sau nu. Tot ce reusesti sa faci ducandu-te intr-un loc in care nu esti bine primit este sa dovedesti ca esti neam prost.

    Faci mare caz ca esti prim ministru. Esti numit prim ministru de 3 partide care nu reprezinta nici macar 15% din electoratul romanesc. In plus te-a confirmat Klaus adormitul. Esti prim ministrul lor nu al meu. Deci ciocul mic. Nici un respect din partea! Ai inteles?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger