AcasăPoliticaCîțu promite ajutoare, pe Facebook, în cazul inundațiilor din Alba. Ce așteaptă

Cîțu promite ajutoare, pe Facebook, în cazul inundațiilor din Alba. Ce așteaptă

Cîțu promite ajutoare, pe Facebook, în cazul inundațiilor din Alba. Ce așteaptă

În timp ce oamenii din mai multe localități din Alba se uită îngroziți la ce a lăsat în urmă vremea rea și la ce s-a ales de agoniseala lor de-o viață, distrusă de furia naturii, s-a aflat ce mesaj a transmis șeful Guvernului cu privire la situația provocată de inundații în acest județ.

La câteva ore după ce a fost prezent la conferința județeană de alegeri a PNL Bihor, alături de Ludovic Orban și de ministrul de Interne Lucian Bode, premierul – aflat în plină campanie pentru șefia PNL-ului – a transmis un mesaj despre situația din județul Alba.

Florin Cîțu a ales să menționeze că a fost ținut la curent, permanent, despre acest subiect, ba chiar a discutat cu Bode și cu secretarul de stat Arafat, șeful DSU. ”Am fost permanent informat despre situația inundațiilor din județul Alba, prin Departamentul pentru Situații de Urgență din cadrul Ministerului de Interne. Am discutat atât cu ministrul de Interne, Lucian Bode, cât și cu secretarul de stat, Raed Arafat”, a transmis Cîțu, sâmbătă după-amiază, pe pagina sa de Facebook.

Cîțu: Guvernul va asigura imediat orice ajutor este nevoie

Mai mult, șeful Executivului promite ajutoare pentru cei afectați de această problemă, susținând că așteaptă de la prefectul de Alba, despre care se știe că e reprezentantul Guvernului în zonă, o statistică privind pagubele constatate.

”Majoritatea familiilor evacuate din zona Roșia Montană s-au întors la casele lor. Se lucrează la deblocarea Drumului 74A, dar în același timp există trei rute alternative pentru a ajunge în zonă. Aștept de la prefectul județului Alba o evaluare a pagubelor, iar Guvernul va asigura imediat orice ajutor este nevoie pentru a veni în sprijinul celor afectați”, a conchis Cîțu.

Postarea a generat comentarii

Anunțul premierului nu a fost lipsit de reacții în rândul oamenilor care urmăresc pagina de Facebook a prim-ministrului României. Nu au fost puțini cei care au remarcat faptul că șeful Guvernului nu a mers la fața locului.

”Câțule,ai fost ,,informat”?Dar tu ai fost la fața locului să vezi cu ochii tăi așa cum cere statutul tău de premier?Sau ești prea ocupat cu lupta ta murdară pentru șefia partidului?”, i-a transmis o internaută, prin intermediul unui comentariu la postarea făcută de către șeful Guvernului.

”Pe teren se merge doar pt a susține PNL…în rest, nu e important? Sau se rezolvă pe facebook?”, a comentat o altă internaută.

 

(captură Facebook/Florin Citu)
(captură Facebook/Florin Citu)
144 afisari

2 COMENTARII

  1. Si Boc o sa trimita ajutoare de 200% din fondul strategic de rezerva a orasului Cluji.

  2. Citu sustinut de boc si flutur?
    Bate vantul….”coafura” de bani multi a PDL, rezista !
    Se va distruge PNL ?
    PDL pe unde a umblat, a distrus si s a imbogatit.Urmeaza presedintia ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger