AcasăPoliticaCîțu parează atacul lui Turcan. Replică acidă: „Să-şi asume, e ministrul Muncii”

Cîțu parează atacul lui Turcan. Replică acidă: „Să-şi asume, e ministrul Muncii”

Florin cituCîțu parează atacul lui Turcan. Replică acidă: „Să-şi asume, e ministrul Muncii”

Premierul interimar Florin Cîțu răspunde atacului lansat luni, 22 noiembrie, de ministrul interimar al Muncii Raluca Turcan, care îl acuză că a luat banii de pensii și alocații la rectificare „doar ca să dai tu bine la cifre în postările de pe Facebook”.

Cîțu i-a transmis că ea este ministrul Muncii şi trebuie să-şi asume.

„Doamna Raluca Turcan dacă avea ceva de spus, putea să vină la ședința de azi a BPN, nu în presă”, a spus, luni, Florin Cîțu. „Este ministrul Muncii, să-şi asume dacă nu mai sunt fonduri”, a continuat şeful Guvernului.

În consecință, premierul trimite Corpul de control la Ministerul Muncii după ce Raluca Turcan s-a plâns că nu vor mai fi bani de pensii începând cu data de 26 noiembrie, anunță Antena 3.

Nu mai sunt bani de pensii

Reacţia lui Cîţu vine după semnalul dat de Raluca Turcan, potrivit căruia nu vor mai fi bani de pensii începând cu data de 26 noiembrie.

„Florin, eşti dispus să joci la poker până şi banii de pensii. De mai bine de o lună ma țin de capul tău şi-ți spun repetat că de vineri (26 nov) nu mai sunt bani de pensii şi de alocaţii pt că i-ai luat la rectificare doar ca să dai tu bine la cifre în postările de pe Facebook.”, a transmis Raluca Turcan într-un mesaj adresat PNL.

Ministrul Muncii ar fi cerut 6 milioane de euro pentru a putea suportă plata pensiilor și alocațiilor din decembrie. Potrivit unui document exploziv obținut de jurnaliștii de la economedia.ro, Turcan a cerut suplimentarea bugetului ministerului pe care îl conduce încă din data de 12 noiembrie.

author avatar
Andreea Vlad
219 afisari

2 COMENTARII

  1. Sa se faca audit cei vinovati executati in piata publica prin daramarea unei cladiri ca jidaniii.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger