AcasăPoliticaCîțu n-a contenit cu laudele la adresa UDMR, la Congresul formațiunii: Un...

Cîțu n-a contenit cu laudele la adresa UDMR, la Congresul formațiunii: Un partener pe care te poţi bizui- VIDEO

În discursul – citit -în cadrul deschiderii lucrărilor Congresului UDMR, actualul premier Florin Cîţu a vorbit laudativ la adresa partenerilor din cadrul coaliției, reuniunea formațiunii politice conduse de către Kelemen Hunor având loc, după cum se știe, în contextul în care cei de la USR PLUS și-au manifestat în numeroase rânduri nemulțumirea față de Cîțu, pe care îl vor plecat din scaunul de premier.

Cîțu a adus în discuție ideea de stabilitate și în acest context a avut cuvinte de laudă la adresa partenerilor PNL-ului din cadrul alianței de la guvernare.

”Mă bucur să mă aflu astăzi alături de dumneavoastră şi este o invitaţie pe care am acceptat-o cu plăcere. E şi normal să fie aşa, pentru că aşa se întâmplă când ai alături un partener pe care ştii că te poţi baza. Stabilitatea este foarte importantă atunci când vrei să construieşti ceva. (…) Pentru că indiferent de ce se întâmplă, de negocieri, de dorinţele fiecăruia, este esenţial să ştii că la finalul zilei cel cu care discuţi nu ameninţă, nu şantajează, nu îşi ia jucăriile şi pleacă acasă. UDMR este acest partener pe care te poţi bizui”, a susținut Cîțu, concluzia fiind urmată de aplauze.

Cîțu: Cum să lăsăm România fără guvernare în acest context?

Totodată, Cîțu a adus în atenție situația generată de noul coronavirus, la nivel național, dar și o altă chestiune care îi preocupă pe români – creșterea prețurilor la curentul electric și la gaze, susținând că e nevoie ca programul de guvernare să fie respectat.

”Avem un program de guvernare care trebuie respectat, reformele vor continua. Vă garantez că se va întâmpla acest lucru. Nu există altă cale. Avem nevoie mai mult ca oricând de stabilitate. Suntem în plină pandemie, numărul de infectări creşte de la o zi la alta, avem creşteri de preţuri la energie şi la gaze. Pentru toate acestea românii aşteaptă de la noi soluţii, soluţii pe care le avem şi pe care le vom implementa în această guvernare. Cum să lăsăm România fără guvernare în acest context?”, a fost auzit spunând Cîțu, la Congresul UDMR.

Cîțu: Apreciez acum, mai mult ca oricând, responsabilitatea UDMR

Totodată, liberalul aflat la șefia Guvernului a ales să menționeze că apreciază disponibilitatea la dialog a reprezentanților formațiunii conduse de către Kelemen Hunor.

”Cetăţenii români, indiferent de etnia lor, aşteaptă de la clasa politică performanţă, profesionalism şi bună guvernare. Tocmai de aceea apreciez acum, mai mult ca oricând, responsabilitatea UDMR. UDMR a înţeles că prin cooperare şi dialog se pot face paşi importanţi în stabilitatea sistemului politic, se pot promova principii şi valori democratice. Sunt lucruri care trebuie recunoscute şi apreciate”, a conchis Cîțu.

157 afisari

2 COMENTARII

  1. Ia cu paprika Cutule, si mai da-le-o limba liberala la UDMR, ca la voi linsul e sport de partid, si mai nou acum si de stat

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger