AcasăPoliticaCîțu, mesaj triumfalist după alegerile locale parțiale. ”Le avem pe toate. Dovadă...

Cîțu, mesaj triumfalist după alegerile locale parțiale. ”Le avem pe toate. Dovadă o fac colegii mei care au câștigat”

Cîțu, mesaj triumfalist după alegerile locale parțiale. ”Le avem pe toate. Dovadă o fac colegii mei care au câștigat” (sursa foto: facebook/Florin Cițu)

Premierul Florin Cîțu, despre care s-a aflat deja că aspiră la șefia PNL-ului, la Congresul din toamnă, a reacționat pe marginea rezultatelor la recent desfășuratele alegeri locale parțiale.

”Cheia dezvoltării României în următorii opt ani de guvernare liberală este simplă: resursă umană de calitate, resurse financiare și viziune. Le avem pe toate. Dovadă o fac colegii mei care au câștigat alegerile locale parțiale!”, a scris Cîțu, luni dimineață, pe Facebook.

După ce i-a felicitat public, în cadrul aceleiași postări, pe Mihai-Cristian Lazăr, Irina Cojocaru, Daniel Sânzâiană, Dănuț Codrean, Adrian-Dan Ciocan, Monica-Silvia Ceaușescu, Mihai Vișinescu, Virgil-Daniel Gruia, Horațiu-MIhai Lazăr, Leontin-Dorin Hibais, Daniela-Mihaiela Csatlos-Koncz, Raul-Gabriel Niculae, Gabriel Lupulescu, Vasile Iliuț, Niculae-Ioan Pop, Florin Cîțu a conchis: ”#RomâniiTrebuieSăȘtie că soluția pentru dezvoltare este una singură – administrația liberală!”.

Și actualul lider PNL făcuse bilanțul alegerilor parțiale

Mesajul șefului liberal al Guvernului vine la câteva ore, practic, după ce și actualul lider al Partidului Național Liberal făcuse referire la rezultatul obținut de liberali la scrutinul parțial din 27 iunie. Și adusese în discuție localitățile în care ar fi triumfat PNL-ul: 16 la număr.

”Victorie a Partidului Național Liberal în alegerile parțiale de astăzi (duminică-n.n)! Până acum am câștigat în: Meteș – județul Alba, Zăbrani – județul Arad, Șinca Nouă – județul Brașov, Cuza Vodă – județul Călărași, Braniștea și Cojasca (CL)- județul Dâmbovița, Sadova și Terpezița – județul Dolj, Bumbeşti Piţic – județul Gorj, Sarmizegetusa și Romos – județul Hunedoara, Bragadiru și Găneasa – județul Ilfov, Șimleu Silvaniei – județul Sălaj, Vicovu de Sus – Suceava, Voiteg – Timiș”, scrisese Ludovic Orban, pe aceeași rețea de socializare, duminică seara târziu.

Ciolacu: ”PSD a câștigat și alegerile parțiale!”

E de menționat că anterior, respectiv cu doar câteva minute înainte de postarea lui Orban. și liderul PSD transmisese, tot pe Facebook, un mesaj referitor la rezultatul scrutinului din 27 iunie. ”PSD a câștigat și alegerile parțiale!!! 17 din cele 35 de localitați, 3 orașe din 6, vor avea administrații social-democrate”, a scris Marcel Ciolacu, de pe rețeaua de socializare amintită.

Liderul principalei formațiuni de Opoziție a mai ales să felicite toți candidații, dar și membrii și simpatizanții PSD ”care au făcut posibilă această nouă victorie!”. ”Semnalul e ”wow”: românii s-au săturat de dezastrul dreptei! Vom continua cu și mai multă forță!”, a susținut Ciolacu, în încheierea mesajului său.

214 afisari

1 COMENTARIU

  1. Groparii României – de data aceasta pesede şi penele – la fel ca maimuța, se pupă singuri în cur. Încă mai sînt imbecili care pun ştampila pe putorile astea, pentru cîțiva firfirici.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger