AcasăPoliticaCîțu, mesaj de ultimă oră pe tema impunerii sancțiunilor la adresa Rusiei:...

Cîțu, mesaj de ultimă oră pe tema impunerii sancțiunilor la adresa Rusiei: „România trebuie să fie mult mai dură” – VIDEO

Cîțu, mesaj de ultimă oră pe tema impunerii sancțiunilor la adresa Rusiei: „România trebuie să fie mult mai dură” - VIDEO

Florin Cîțu, președintele Senatului și al PNL-ului, a adus din nou în discuție, de această dată în contextul în care s-a ajuns la cea de-a 12-a zi de război din Ucraina, sancțiunile la adresa Rusiei. „România trebuie să fie mult mai dură” susține fostul premier Cîțu.

„Eu spun că sunt trei mari priorităţi ale Guvernului, în această perioadă. În primul rând starea economică. Dacă nu ai o economie sănătoasă, dacă nu gestionezi bine economia, degeaba vrei să faci sau încerci să ai şi alte obiective, pentru că nu le vei putea duce la îndeplinire. (…) Trebuie să ne concentrăm ca economia să fie bine administrată”, a afirmat Florin Cîţu, luni, 7 martie. Fostul premier a mai susținut că, deși nu vrea să arate cu degetul, „în primele două luni de zile economia (…) a fost administrată suboptimal”.

De asemenea, liderul Partidului Național Liberal a declarat că al doilea lucru important „este gestionarea acestei crize umanitare”. „Fără o economie puternică, fără resurse de la buget, nu putem să gestionăm optim această criză umanitară, şi (…) toată Europa, lumea se uită la noi să vadă cum gestionăm această criză şi trebuie să facem faţă şi să arătăm că România poate”, a ales să menționeze Cîțu.

Florin Cîțu: ”Pentru noi este o problemă de siguranţă naţională”

Totodată, fostul prim-ministru a adus în discuție și sancțiunile la adresa Rusiei. „Și a treia, foarte importantă, și la care țin eu foarte mult, este să impunem aceste sancțiuni Rusiei. Să facem mai mult în această perioadă. România trebuie să fie mult mai dură, în acest context, vedem companii din toată lumea care se retrag și pierd miliarde de euro. Am spus-o, și aici vorbesc din punctul meu de vedere personal, că atât timp cât susţinem financiar regimul din Rusia, acest regim va continua, şi pentru noi este o problemă de siguranţă naţională”, a susținut Florin Cîțu, luni, de la Parlament.

Cîțu, zilele trecute: Trebuie să oprim schimburile comerciale cu Rusia ACUM

Încă de zilele trecute politicianul aflat în fruntea Senatului României susținea că „trebuie să oprim schimburile comerciale cu Rusia”.

„Atât timp cât încă vom face comerț cu Rusia, economia ei va fi bine. Actualul regim al Rusiei cu o economie funcțională este o amenințare pentru toate țările din regiune. Trebuie să oprim schimburile comerciale cu Rusia ACUM. Este imperativ pentru siguranța noastră”, transmisese pe 4 martie, de această dată pe Facebook, Florin Cîțu.

La finele lunii precedente, mai precis pe 28 februarie, tot pe Facebook, Cîțu postase următorul mesaj scurt, dar pe un ton tranșant: „Trebuie să tăiem imediat accesul sau interesele rusești în România, la banii publici, la fondurile europene, la ajutoarele de stat care mergeau către companii cu acționariat rusesc, legate de oligarhii ruși, în valoare de câteva sute de milioane de lei”.

Pe 26 februarie, tot pe aceeași rețea de socializare, Cîțu susținea că „Sunt necesare imediat restricții mai dure asupra Rusiei. Ar trebui să vizăm TOATE interesele financiare ale Rusiei din țările noastre, precum și persoanele conectate la Kremlin și activele acestora. Istoria ne va judeca după acțiunile noastre. Trebuie să acționăm ACUM”.

173 afisari

8 COMENTARII

    • Hotul asta are de platit 1,5 MILIARDE euro ptr 120 milioane doze de ”vaccin”. Cand da banii???

  1. Hai ca am bagat praf si pesmet, si apoi ne umflam in ce nu avem
    Citu, o marioneta a sistemului securist

  2. & Probabil vreun mesaj despre „pietrificarea pistilului” ( evenutual vreun îngheț la vremea de afară, pe la brebenei) , ?

  3. Oameni buni . Aceste personaje apar din cauza noastra . Noi votam cu pentru , dar impotriva . Impotriva noastra, votam de 30 de ani asa ca , sa nu ne mai plingem .Avem ce votam .

  4. GLUMA..GLUMA..dar cu „avertismentul”lui Putin, NU te joci azi si asta trebuie s-ai intre bine in CAP lui Iohannis si guvernantilor de azi. Romania nu are nici nu BENEFICIU din a se BAGA in razboiul dintre rusia si ucraina,pentru „protejarea” intereselor unora din Israel. Uitati ce face Ungaria si Bulgaria.!!

  5. Anonim :
    Bai maimutoiule drogat ! Ti-au schimbat bateriile aia de peste ocean iar ?
    Oameni buni cu panarame din astea care conduc Romania rezultatul este unul singur = faliment , foamete si dezastru national ( nu ca nu ar fi deja ) !
    Romani votati-i pe astia in continuare ……….

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger