AcasăPoliticaCîțu, mesaj cu tâlc: „E important să stăm mai puţin la televizor,...

Cîțu, mesaj cu tâlc: „E important să stăm mai puţin la televizor, să muncim mai mult” – VIDEO

Cîțu, mesaj cu tâlc: „E important să stăm mai puţin la televizor, să muncim mai mult” - VIDEOCîțu, mesaj cu tâlc: „E important să stăm mai puţin la televizor, să muncim mai mult” - VIDEO

Florin Cîțu a făcut precizări în fața presei, luni, în legătură cu doi dintre miniștrii din actualul Executiv – Virgil Popescu, liberalul aflat în fruntea Ministerului Energiei, și, respectiv, social-democratul Marius Budăi, de la Muncă.

Cu doar câteva ore înainte de a se dezbate, la Parlament, moțiunea simplă inițiată de mai mulți deputați ai USR la adresa ministrului Energiei, întrebat, dacă, în calitatea sa de președinte al PNL, este mulțumit de activitatea lui Virgil Popescu, Cîțu a răspuns evaziv: „Nu am emoții în ceea ce privește moțiunea de astăzi”.

Cîțu a fost întrebat și despre ministrul Muncii. „Pe noi ne interesează să implementăm PNRR-ul. Aşteptăm, avem 24 de jaloane care trebuie făcute până la 31 martie, două sunt importante la Ministerul Muncii. Cred că este important să stăm mai puţin la televizor, să muncim mai mult, pentru a avea mai mult randament”, a susținut Cîţu.

”Este un mesaj pentru toată lumea – să muncim mai mult”

Când presa a vrut să afle dacă e un mesaj pentru Marius Budăi, ministrul Muncii, Florin Cîţu a răspuns scurt: „Nu, în general, este un mesaj pentru toată lumea – să muncim mai mult şi să vorbim mai puţin”.

Liderul PNL susține că nu s-a discutat despre o eventuală cerere de demisie a lui Budăi de la Muncă. „Nu s-a discutat, eu v-am spus doar că avem 24 de jaloane pe care trebuie să le facem, două sunt la Ministerul Muncii, vom vedea…Termenul este 31 martie, avem timp să le facem”, a afirmat Cîțu.

Liderul PNL a evitat să spună, concret, dacă e mulțumit de activitatea ministrului Muncii, Marius Budăi. „Îmi exprim opiniile în interiorul coaliţiei”, a răspuns Florin Cîțu.

128 afisari

2 COMENTARII

  1. Uitati-va la acest betivan secatura drogat arestat tepar de banci cautat de recuparatori.De 3 ori/zi apare la TV sa faca ” reforme „,sa bage strmbe,zvonuri,susanele,sa se laude ca economia duduie si baaaa prostilor,datorita mie v-a crescut puterea de cumparare.Ca v-am cumparat cu puterea aia crescuta 125 miluoane de doze de vaccin sa va ajunga si pe lulmea ailallta.Luati exemplu dela mine,la muuunca baaa,nu la TV.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger